Álmomban 3an voltunk és mindannnyiunkat megmart egy nagy sárga kígyó, kivéve az egyikünket mert kiabáltuk, hogy ő szoptat (és tényleg most született kisfia) és őt ezért ne bántsa. Mit jelenthet?
Szerintem az álmaink a saját szinoníma rendszerünk szerint működnek, nem más emberek elgondolásai szerint, vagy álmoskönyvek alapján.
Lehet hogy vannak közös szálak, de szerintem abból indulj ki, hogy neked mit jelent egy kigyó. Ha félsz tőle akkor inkább valamilyen "veszély fenyeget" ... vagyis inkább te tartasz egy veszélytől.. mivel sárga ezért logikus lehet a féltékenység, vagy az is hogy irigy vagy valakire. De ez nem jóslat, hogy meg fog csalni a párod, csak a lelked üzen neked, hogy talán legbelül sok benned a féltékenység és az irigység és ez vissza fog ütni rád.
De az is lehet hogy a kigyó egy másik embert testesít meg aki irigy rád és gonoszkodik veled és érzed ezt legbelül és félsz tőle, hogy árthat neked...
Az, hogy 3an voltatok nem tudom mit jelenthet... lehet a másik is hasonló gonddal küzd mint te... az anyuka meg most a babával van elfoglalva, nincs ideje féltékenykedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!