Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Sárga Villanás? Mi a Fene?

Sárga Villanás? Mi a Fene?

Figyelt kérdés
Éppen dél volt amikor kajált a család és hirtelen egy sárga villanást látott mindenki.Fogalmam sincs mi lehetett szellemek nincsenek a házunkban ezt tudom.
2011. máj. 29. 18:42
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/323 A kérdező kommentje:
JAH IGEN!!Most jut szembe tudjátok mostanába nagy viharok vannak esténként és egyszer kimentünk leszedni az udvarba a szamócát.Én addig úgyhagytam a gépet.Mire vissszameek már lentről hallom h nem megy a gép mondom biztos áramszünet volt feljövök meglátom a gépet és azt hittem h ott helyben behugyozok!!A gép szabályosan ki lett kapcsolva!!Még a billentyűzet is vissza volt tolva a helyére és az elosztón a piros gomb is ki volt nyomva!!Komolyan mondom fel fogom tenni azt a kamerát csak attól félek h az történik amit már leírtam egyszer.Jah és néha a tv is bekapcsol magátol.Jah és mondtátok h akkor féljek h ha a kutya nyüszít.Hát nem nyüszített hanem bebújt az ágy alá.De ezt reggel vettem észre tehát nem tudom mi lehetett este.
2011. jún. 14. 15:25
 102/323 anonim ***** válasza:
43%
Bocs hogy nem írtam, sz*rakodott az internet. Azért kérdeztem, mert ugye mondtam hogy a szellemek, démonok, energiával táplálkoznak. És ugye a gonosz entitások az embereket is leszívják. Amelyik embernek magasabb ez a bizonyos "energia szintje", arra tapadnak rá a szellemek, démonok. Ez a különlegesség legtöbször abban nyilvánul meg, hogy az adott illetönek megnönek a ma még paranormálisnak tartott képességei. Ezzel nem azt mondom hogy te vagy a kiválasztott, csak azt hogy valószínüleg sokkal nagyobb az energia szinted mint az átlag embernek. Még az is lehetséges hogy sokkal több mint a hasonló magasabb szintü embereknek, mivel ha beletartoznál ebbe a "fejlettebb átlagba", akkor csak szellemek tapadnának rád. Ha egy démon ennyi szenvedés után is meg akar tartani, az azt jelenti hogy te még annál a különleges átlagnál is sokkal magasabb szintü vagy. Na most mondom a jó, meg a rossz hírt. A jó hír az, hogy mivel te ilyen erös vagy, ezért sokkal nagyobb, eredményeket tudsz elérni pl agykontrolban, mágiában, stb.
2011. jún. 14. 16:50
 103/323 anonim ***** válasza:
43%
A rossz hír pedig az, hogy mivel ilyen erös vagy, ezért a jövöben is vonzani fogod ezeket az "energia vámpír" entitásokat. Ezért azt javaslom, hogy fejleszd a képességeidet hogy megtudd védeni magadat a jövöben. Javaslom elöször kezd az agykontrol részleggel. Azt is az ezónál találod. Bocs hogy két részbe írtam, de az elsönél valamiért megakadt a billentyüzet.
2011. jún. 14. 16:56
 104/323 anonim ***** válasza:
64%
Akkor vigyétek el a kutyákat. Ha már a démonnak sem tetszenek, akkor jobb elvinni öket, nehogy megölje öket.
2011. jún. 14. 17:05
 105/323 anonim ***** válasza:
64%
És az az illetö aki megtisztít, tudjuk hogy mikor jön, és pontosan mit fog használni? Úgy értem mágiát, vagy ilyesmit. És pontosan mi a foglalkozásának a neve? Táltos? Mágus? Vagy mi? Csak mert utána néznék a neten. A neve sem ártana.
2011. jún. 14. 18:13
 106/323 A kérdező kommentje:
Nah.Aki kíváncsi arra hogy hogy láttam a démont amikor megjelent az kapcsoljon a Film+-ra az a filmnek a címe h átkozottak otthona.Nálunk is kb ilyenek vannak.Nemsokára választ adok mindenre csak belenézek a filmbe kicsit:P
2011. jún. 14. 18:34
 107/323 anonim ***** válasza:
0%
Bakker, ez igaz sztori volt!? :O Remélem csak felturbózta a rendezö. Ebböl mi passzolt a te eseteddel? Remélem azért az ördögüzés nem volt olyan brutális mint a filmben.
2011. jún. 14. 19:21
 108/323 A kérdező kommentje:
ÁÁ nem volt olyan brutális csak éppen ugyanolyan volt:)
2011. jún. 14. 19:22
 109/323 A kérdező kommentje:
Belegondolva hogy ez az egész dolog egy szimpla villanással kezdődött.Durva
2011. jún. 14. 19:23
 110/323 anonim ***** válasza:
0%
Most komolyan? Azt mondtad a készülékek kapcsoltak ki be. Azt nem hogy remegtek is a bútorok! :(:(:(
2011. jún. 14. 19:25
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!