Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Volt-e Holdra szállás? Miszer...

Volt-e Holdra szállás? Miszerint Stanley Kubrick maga nyilatkozta hogy a Holdra szállást ő maga rendezte meg egy stúdióban ezt soha nem vonta vissza? Alapja állításomnak.

Figyelt kérdés

Newton gravitációs elmélete, miszerint soha nem bizonyították hogy a kozmosz minden szegletében ugyan azok a szabályok vannak mint a Földön ugyebár mágnesestér ferro mágnesekhez kapcsolódik a Földön és a kozmoszban?

Híradásokat figyelve egy szondát nem tudnak a Holdra irányítani rendesen?!

márc. 31. 08:16
 81/120 anonim ***** válasza:
24%
Jólvan igazából lényegtelen mit írok. Aki továbbra is dajkálja a kis esti meséjét, meg hitegeti magát hogy ő kimenne a holdra: csak tessék! Felőlem! Nem az én dolgom csak kicsit nevetségesnek tartom azt az álláspontot, hogy azért támadjátok az ellenérveket, mert van erről egy összesküvés elmélet. Igazából csak egy trendet követtek, mert manapság trendi lenézni meg szemben állni az összeesküvés elméletekkel. De ha nem nézzük az összeesküvéselméletet, akkor is egy sor fizikai meg logikai bukfenc van az egész sztoriban amire értelmes választ már egyikőtök sem tud tenni. (Mert nem is lehet.) Ezért mondom hogy jóéjszakát, aztán mindenki nézze tovább a saját kis esti meséjét. StarWarst, StarStrekket meg amit akar.... Star Wars érted? xDD
ápr. 1. 19:49
 82/120 anonim ***** válasza:
81%

#81 Jó, akkor kezdjük másképp. Ha értelmesen kifejted az álláspontod, leírod az érveidet, kifejted az általad látott logikai bukfenceket, akkor én is leírom, hogy mit gondolok róla. Próbáljunk meg értelmesen, kulturáltan vitázni, közeledni egymás álláspontjához, de az, hogy "3 mm falvastagság", "Star Wars", meg "Esti mese" nem érv.

Tőlem akár privátban is írhatsz.

ápr. 1. 19:53
 83/120 anonim ***** válasza:
19%

82 Most olyan érvek ellen vitázzak, amik ilyen-olyan másodkézből levő információk? Vagy wikipédiás dolgok? Vagy mert Níl Amstrong mondta?

Vagy milyen "logikus" érvekkel vitázzak? Nem tudjátok elképzelni, hogy egy dologban átvertek akár egy egész világot? A politikusok mit csinálnak nap mint nap? Mindennap kiderül valamelyik politikusról, hogy sikkaszt, csal vagy hazudott... Most meg azért higgyek el pár ésszerűtlen érvet meg állítást, mert az amerikai politika kegyeltjei, 73-ban ezt vagy azt mondták? Ezek szimpla tények. Én másodkézből vett információkkal nem fogok vitázni.. Vagy netán te is holdra szálltál?

ápr. 1. 20:09
 84/120 anonim ***** válasza:
59%
Én kivételesen az egyetemen tényleg tanultam dinamikát, de próbálok nem elvakult lenni. Nem biztos, hogy teljes hülyeséget írsz, biztos van valamiben igazad, csak ahhoz ki kell fejtened az érveidet, ellenérveidet. Sok mindent akár kísérletekkel is alá tudok támasztani, nekem az lenne a célom, hogy tanuljak és tanítsak, nem bántani, meg meggyőzni akarlak, én szeretem másnak megmutatni a világot, bemutatni természettudományos törvényeket.
ápr. 1. 20:13
 85/120 anonim ***** válasza:
61%
84 Egyébként értékelem a hozzáállásod. 99%-ban vélem igaznak amit igaznak vélek. A többit leírtam... :)
ápr. 1. 20:14
 86/120 anonim ***** válasza:
64%

"-óta ember nem ment a holdra"

Erről is van szó az általad véletlenül megdicsért videóban Paxeltől. Még mindig nem nézted meg?

"nem lottózok. Szerinted megnyerem?"

Én meg nem építek űrhajót és azt sem állítottam, hogy ki fogok menni. Ilyen hülyeséget...

"celzius"

Olyan továbbra sincs.

ápr. 1. 20:37
 87/120 anonim ***** válasza:
52%

" ilyen-olyan másodkézből levő információk"

Ja, ha te csak Buzz Aldrinnak hiszed el, hogy volt holdraszállás, úgy nehéz új ismereteket szerezned.

ápr. 1. 20:39
 88/120 anonim ***** válasza:
52%

"az amerikai politika kegyeltjei, 73-ban ezt vagy azt mondták"

Azaz a Szovjetunió?

ápr. 1. 20:40
 89/120 anonim ***** válasza:
52%

Azért nem csak annyit írtam hogy 69 helyett 72:D

De gondolom csak ebbe tudtál belekötni

ápr. 1. 20:48
 90/120 anonim ***** válasza:
22%

Itt nem is az a kérdés, hogy én mért nem hiszek a holdra szállásban, ha nem az lenne itt a fő, érdekes kérdés, hogy te mért hiszel benne?

Mivelhogy:

1. te nem voltál ott; (Nem jártál a holdon.)

2. bármilyen információd ami róla van, valószínűleg csak internetről származik, azaz puszta elmélet;

3. bármilyen ténymegállapításod, ami alátámasztana valamilyen bizonyítékot hogy ember járt a holdon, szintén csak internetről származik, azaz szintén csak puszta elmélet; és ezzel együtt, ugyanígy nem tudod 100% cáfolni a különböző ellentmondásokat;

4. nem tudod semmivel sem bizonyítani, hogy azok akik azt állítják a holdon jártak, tényleg megtették;

Tehát minden bizonygatásod, akár megszerzett/tanult elmélet, akár internetről halászott, mind mind olyan dolog, amit legjobb esetben is csak jóhiszeműen ellehet hinni.

Úgyhogy testvérek között is döntetlen az állás hogy voltak / nem voltak a holdon, de mivel '73 óta "VALAMIÉRT" (Hát kitudja mért ugye? XD) nem tudtak szegénykék újra eljutni a holdra, igaz hogy azóta technikailag 10000% fejlődésen mentünk keresztül, sebaj ugorjuk át ezt a kis mellékes részletkérdést..

ápr. 1. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!