Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Volt-e Holdra szállás? Miszer...

Volt-e Holdra szállás? Miszerint Stanley Kubrick maga nyilatkozta hogy a Holdra szállást ő maga rendezte meg egy stúdióban ezt soha nem vonta vissza? Alapja állításomnak.

Figyelt kérdés

Newton gravitációs elmélete, miszerint soha nem bizonyították hogy a kozmosz minden szegletében ugyan azok a szabályok vannak mint a Földön ugyebár mágnesestér ferro mágnesekhez kapcsolódik a Földön és a kozmoszban?

Híradásokat figyelve egy szondát nem tudnak a Holdra irányítani rendesen?!

márc. 31. 08:16
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/120 Szervizmérnök úr ***** válasza:
45%

Pl? Van h ellenőrző alkalmazás. Már ez nem számít. A tankönyv első oldalán ez áll :A helyesírás lényege, hogy az információ eljusson hozzád. Eljutott nemde?

-----------------------

Még ennyit sem sikerült rendesen leírni. Unalomig ismert szövegek, minden műveletlen, vagy mentális okból hibázó figura ilyen dumákkal jön.

Nem csak én mondom, egy másik fórum politikai szekciójában fogalmazta meg valaki: azért is érdemes normálisan írni, opcionálisan helyesírás-ellenőrzőt is használva, hogy igényes megnyilvánulással, szavahihető, értelmes ember benyomását keltsd, legalább ilyen szempontból. Nyilván másik dolog a tartalom, de amikor azt látjuk, hogy valaki igénytelen, tudatlan, műveletlen, az milyen alapon várja el, hogy komolyan vegyék egy szavát is?

Félre ne értsd, magam könyveken nőttem fel, kis osztálytársak még dadogva szótagoltak, amikor én már folyékony olvasással aláztam őket. Amikor még nem tudtak a böngészők ilyen funkciókat, nekem olyan nagyon nem hiányzott. Véletlen elütések ellen persze nem rossz, ugyanakkor számos alaki, központozási hibával árulhatja el egy ember a műveletlenségét, illetve mentális problémáit, még ilyen gépi mankóval is (az sem javít ki mindent).

---------------------

Visszakanyarodva, felesleges lenne részletekbe menni, úgyis agyrém az egész, komoly valóságérzékelési problémára vall, ha valaki kétségbe vonja a Holdra szállást. Ezt én nem fizikai, hanem pszichiátriai problémának tartom. Vagy nagyon butának kell lenni, mint egy tipikus amerikai.

De csak azt tekintve, hogy a szovjetek is figyeltek közben erősen, technikájuk is megvolt hozzá, nyilván lelkesen lecsaptak volna, ekkora globális szemfényvesztésre.

(Semmit nem jelent, hogy az oroszok között is akadnak konteós hajlamú figurák, az nem szakember.)

------------------------------------

[link]

A rendkívüli mennyiségű bizonyíték ellenére (beleértve a hat küldetés során összegyűjtött 382 kilogramm holdkőzetet, az Oroszországból, Japánból és Kínából származó megerősítéseket, valamint a NASA Lunar Reconnaissance Orbiterének képeit, amelyeken az űrhajósok által a holdporban hagyott nyomok láthatók), az összeesküvésbe vetett hit 1969 óta virágzik.

Roger Launius, a NASA korábbi vezető történésze szerint azonban „a valóság az, hogy az internet lehetővé tette az emberek számára, hogy minden eddiginél szélesebb körnek mondhassanak bármit, amit csak akarnak”.

Majd hozzátette:

„és az igazság az, hogy az amerikaiak imádják az összeesküvés-elméleteket. Minden alkalommal, amikor valami nagy dolog történik, valakinek van egy ellenmagyarázata.”

ápr. 1. 10:05
 52/120 anonim ***** válasza:
22%

45# Hát az hogy te mit hiszel a te dolgod. Fizikus vagyok, mert elgépelek dolgokat még nem dobom el a diplomám

47# Ezek kamu cáfolatok. Mondanak általános dolgokat. Az esetek amikor akkora a visszavert fény, hogy kitakarja a célkeresztet, de nem minden esetben. Ezeket később tették rá a képre. A C betű pedig teljesen függőleges a műmasé kövön. Nincs ilyen szabályos betű, egyik random horzsolás sem áll a kövön ennyire tökéletesen függölegesen és szabályosan.

A Holdralépés cipőnyoma pedig már nem látszik a képen később. Erre az a hivatalos NASA magyarázat, hogy a leszálló űrhajó hajtóműve szétfújta a port a felszínről és ezért nem látszik. De akkor hogy hagyhatott nyomot a lábnyoma amit lefilmeztek? Minden bűzlik

40# " A hold napos oldalának hőmérséklete akár +140°C is lehet."

Ez a hülyeség ki is maradt. Az a felszín hőmérséklete. Nincs légköre a Holdnak ill újabban már nagyon csekély pár molekula/m3 légkört fedeztek fel, de ennek nincs hatása a felszínen levő nautákra. Ugyanúgy a -270 fokban vákuumban golfozik és mászkál sima vékony űrruhában.

Majd állj ki te a Napra a -50 fokos szibériában nézd meg mit tudsz csinálni. 😂Elég ha a -5 fokot kibírod pár percig itthon

ápr. 1. 10:13
 53/120 anonim ***** válasza:
21%

A másik kedvenc sztorim, amikor a tv-ben ilyen dokufilm volt bizonyos űrhajós projektekről. Na szóval a sztori csak annyi hogy hőseink kint vannak az űrbe, egy űrhajóban aminek a fala, azt mondta aki az interjút adta, űrhajós kolega, 3mm vastag aluminium volt és egyszer csak azt vették észre, hogy berepedt. Mondom ez most milyen műsor egyébként?

Még egyszer: 3 MILIMÉTER. ÉS AZON CSODÁLKOZTAK, HOGY BEREPEDT!!!

Úgy kamu az egész ahogy van!! Ember nem volt, nincs és nem is lesz a világűrbe, mert nincs olyan ember aki ezt bemeri vállani!! Erről ennyit!! Amit meg beadagolnak nekünk, hogy így voltak kint az űrbe meg úgy voltak mind kamu az egész! Gondolkozzatok már egy kicsit azt rájöttök hogy beetetés az egész! Nem létezik olyan ember aki kimerne menni az űrbe egy fém dobozba aminek a fala 3mm vastag alu. XDDD

ápr. 1. 12:34
 54/120 anonim ***** válasza:
11%
Fel kéne már kelni a TV-mögül és észrevenni hogy a valóságban nem létezik a Star Wars, Star Strek, meg kitudja még mittaláltak ki a sok fantasy-scifi írok, már nem volt jobb ötletük... Persze ember a holdon, aludj el kis Balázs... Az űrhajó is aluszik már.. Aludj el szépen kis Balázs... xD
ápr. 1. 12:43
 55/120 anonim ***** válasza:
63%
Gyakori egyetem mesterszakos fizikus úr....🤣Youtube "dokumentumfilm" mint ultimate bizonyíték🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣szakadok🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ápr. 1. 12:45
 56/120 anonim ***** válasza:
22%

Ember a holdon... XDD

Várjál csak..

Azt azért remélem tudjátok hogy a húsvéti tojást nem a nyuszi hozza!

Mikulás detto...

Csak gondoltam szólok nehogy.. Ezek után már ki tudja.. XD

(Ember a holdon... XDDDD)

ápr. 1. 13:01
 57/120 anonim ***** válasza:
57%
Gyakori és Youtube fizika szakos kutató úr. Világtitkai Tudományos Akadémia tag.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ápr. 1. 13:06
 58/120 anonim ***** válasza:
77%
Én csak azt nem értem, hogy miért lehet egyes rakétakilövéseket élőben megnézni, ha az nem tud kijutni a világűrbe? Akkor minek lövöldöznék, ha nincs haszna?
ápr. 1. 13:17
 59/120 anonim ***** válasza:
51%
De a piramisokat az űrlények tojták?
ápr. 1. 13:17
 60/120 anonim ***** válasza:
22%
58 Mindenki olyan esti mesét néz ami jól esik neki. Páran leváltották a TV-macit meg a Süsü a sárkányt, ilyen modern mesékre.. Mondom. Szép álmokat kis Balázs, az űrhajót kilőtték, ő is aluszik már, fent az űrben, aludj el te is szépen kis Balázs... xD
ápr. 1. 13:34
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!