Volt-e Holdra szállás? Miszerint Stanley Kubrick maga nyilatkozta hogy a Holdra szállást ő maga rendezte meg egy stúdióban ezt soha nem vonta vissza? Alapja állításomnak.
Newton gravitációs elmélete, miszerint soha nem bizonyították hogy a kozmosz minden szegletében ugyan azok a szabályok vannak mint a Földön ugyebár mágnesestér ferro mágnesekhez kapcsolódik a Földön és a kozmoszban?
Híradásokat figyelve egy szondát nem tudnak a Holdra irányítani rendesen?!
62 Két külön dolog, hogy valaki valamire képes vagy meg is teszi.
Lehet fellőttek az űrbe már egy szemméttelepnyi vas hulladékot, de hogy élő ember nem volt köztük az szinte biztos. Kivévi Íti.
Mikor indul a következő hajó a nyugatiból? xD
Falvastagság? xD 4mm alu vagy bádoglemez? xD
A retúr jeggyel jobban járok mint a simával?
Nem akarok a holdon ragadni, szerintem veszek retúrt.. xD
"Lehet fellőttek az űrbe már egy szemméttelepnyi vas hulladékot, de hogy élő ember nem volt köztük az szinte biztos."
És akkor hova tűnt a Challenger és az Atlantis teljes legénysége? Új életet kezdtek?
Hagyjátok magatokat provokálni egy unatkozó pubival - ettől ti okosabbnak hiszitek magatokat? Gyerekek, hát most éppen április elseje van!
😆😂🤣
Értem én azt is, hogy ez a trollkérdés a "Tudományok" rovatban volt indítva, de minek tovább etetni a trollt? Nem veszitek észre, hogy éppen ezt élvezi azzal a fogyatékos eszével?
66 Na megjött a fűvezír! "Most mindenki hallgasson mert okosság van!"
Fizika diploma elő, mérnöki diploma elő... 3mm vastag alu fal, rendben, műszereke rendben!! Mindenki kész? Igenis kapitány!! Akkor indulunk!! XDD
Szerintem meg te vagy szimplán fogykos és nem tudsz különbséget tenni szigetelés és fal között
69 A doku filmben mondta az űrhajós kolega, nem én találtam ki. 2 éve láttam úgy hogy nem tudom a doku film pontos nevét, tv-ben adták le, valamelyik tudományos csatornán. Aki jártas az ilyes fajta doku filmekben az pontosan tudja miről beszélek. Ott a kolega 3mm-es alumínium falat említett szószerint. De ha félrebeszéltek és 3cm, az mivel is jobb? 3cm választ el a végtelen űrtől egy pár embert aki beöltözött farsangra űrhajósnak. Ilyenkor amúgy beleképzeli valaki magát a helyükbe. Kint az űrbe egy irányban haladva, 3mm vagy 3cm alufal választ el, az ŰRTŐL.
Na ez az amin nem gondolkozok el, csak rávágjátok jajj hát mért ne lenne igaz. Persze, persze. Majd ha az ingyen jegyet osztogatják a holdra, kíváncsi leszek melyikőtök fog kimenni, INGYEN nem pénzért. Fogadjunk nem mernétek kimenni. Na látjátok ezért kamu az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!