Volt-e Holdra szállás? Miszerint Stanley Kubrick maga nyilatkozta hogy a Holdra szállást ő maga rendezte meg egy stúdióban ezt soha nem vonta vissza? Alapja állításomnak.
Newton gravitációs elmélete, miszerint soha nem bizonyították hogy a kozmosz minden szegletében ugyan azok a szabályok vannak mint a Földön ugyebár mágnesestér ferro mágnesekhez kapcsolódik a Földön és a kozmoszban?
Híradásokat figyelve egy szondát nem tudnak a Holdra irányítani rendesen?!
Én mennék, nagyon szép lehet kívülről a Föld.
Na, most már átgondolod a dolgot?
70@ +1 !
Tegyük hozzá, hogy a Challenger-katasztrófa egy kilazult tömítés miatt volt már fellövésnél egy sokkal korszerűbb technológiával több évtizedes tapasztalattal később. A Holdutazást egy retro zsebszámológépnyi memoriával hozták össze.
Menjen ki mindenki a minusz 15 fokba egy 3 centis fémben és egy vékony kis űrruhában lássuk meddig bírja. A Holdon és az űrben -270 celzius van. A Hold felszíne az más. Az nem fűti fel a légkört mert az nincsen. Na így mennétek? csakkérdezem
A másik megkerülhetetlen tényen sem töri senki a fejét. 69-óta ember nem ment a holdra. Azóta már szinte minden fejlődött, de mégis pont az nem ami 69-ben is az egyik legnehezebb tudományos terület volt, az űrkutatás.
Ez a tény se zavarjon egyikőtöket se, véletlenül se. Azért mondom, hogy jól van szereted a StarWars-t meg a StarStreket, meg tudom divat lett itt manapság, vágyakozni hogy kiköltözzünk a Marsra stb. stb. Emberek a StarWars csak egy film oké? Ember nem megy ki az űrbe, nem ment és nem is fog.
72 Így van. -270-fok szerinted??
Ez az egész topik arról szól, hogy jönnek a fizika diplomások meg az ilyen olyan jól értesült űrkutatók, akik mind másodkézből kapott információkkal bizonygatják, hogy milyen összeesküvés elmélet hogy azt mered állítani hogy kamu az egész holdra szállás. Közbe meg? Faék egyszerű dolgokon nem gondolkoznak el...
71 Igen kimennél? Figyelj én is megfogom nyerni a lottó 5-öst, csak nem lottózok. Szerinted megnyerem?
#73 Ez szimplán nem igaz, több emberes küldetés is volt a Holdon az Apollo program alatt.
De nem azért nem küldenek embert a Holdra, mert technológiailag lehetetlen, hanem azért mert jelentősen többe kerül egy legénység létfeltételeinek biztosítása, mint egy szondáé. Az űrverseny alatt az USA hatalmas pénzekkel támogatta a NASA-t, hogy ők jöjjenek ki győztesen, ma már nincs ilyen motiváció.
Az a baj hogy annyira nem vagy jártas a témában hogy azt sem tudod hogy egynél több emberes misszió volt, amiből az utolsó 1972. december 11.-én volt:D
Addigra kiürült a pénzes zsák a NASA-nál és a hidegháború más versenypályára vonult, az űrkutatás meg nem csak a Holdra járkálásból áll, nyílván a kölcségvetés más dolgokra ment el
76 Hmmm. Jólvan szépítsünk: nem '69 hanem '72 de legyen '73 óta. Jobban hangzik? Nem sokkal..
77 Persze hogy lehet hogy félrefordítás. Mert percekig azon gondolkoztam hogy mért mondtak 3mm-ert. 3cm-ert akartak mondani? És az mire elég??!!
3m meg már fölöslegesen sok. Úgy hogy vagy a számmal volt gond, vagy a mérték egységgel, de röhejes az is hogy így leadták, de ez csak egy dolog, a sok száz anomália után ami bármilyen összesküvést mellőzve is, józanul gondolkozva arra enged következtetni, hogy nem volt holdra szállás.
"Menjen ki mindenki a minusz 15 fokba..."
Csak hogy van itt egy nem kis különbség: a Földön van légkör a Holdon nincs. Anyag nélkül a hőátadás csak hősugárzással lehetséges. Tehát a tárgyak csak nagyon lassan hűlnek le, amit pedig elér a napfény az inkább melegedni fog és nem hűlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!