Volt-e Holdra szállás? Miszerint Stanley Kubrick maga nyilatkozta hogy a Holdra szállást ő maga rendezte meg egy stúdióban ezt soha nem vonta vissza? Alapja állításomnak.
Newton gravitációs elmélete, miszerint soha nem bizonyították hogy a kozmosz minden szegletében ugyan azok a szabályok vannak mint a Földön ugyebár mágnesestér ferro mágnesekhez kapcsolódik a Földön és a kozmoszban?
Híradásokat figyelve egy szondát nem tudnak a Holdra irányítani rendesen?!
+1 Akartam írni az elején az előző hozzászólásomban, hogy az anyag nem bírja ezt a hektikus hőingadozást. Nincs olyan anyag és 59-ben meg pláne nem volt, ami kibírja, hogy fellövés után +300, de akár 800 celziuszban van a surlódás és a felsőlégköri meleg miatt majd az utazás során -270-ben. Végül visszatérve ismét felhevül 700-ra. Ezt egy retkes 3centis, de akár vastagabb anyag sem viseli el.
Belső feszültségek lépnek fel és elnyíródik ill más deformáció jön létre, aminek hatására a külső igénybe vétel esetén nem egyenletes terhelés éri, mivel az anyag mintázata megváltozik. Azt ismeritek, hogy a vonalzó ahol a legvékonyabb ott törik el? Mindegy milyen vastag máshol. Ahol van az anyaghiba plussz deformáció na ot fog eltörni. Lásd Cselendzser katasztrófa. A Hold jármű detto
#102 (18:10) - ne szólítsd már "fizikus" úrnak ezt a szerencsétlen agyamentet - mert ez még tényleg elhiszi, hogy mi már bevettük ezt a szánalmas hazugságot!
😆😂🤣
100.
Ne viccelj, múltkor utánanéztem ennek az Igor Volk dolognak.
Mint kiderült, volt egy interjú, ahol az orosz szövegből, hibás fordításban, kontextusból kiragadtak valami poént a konteósok. Ezt elterjesztették, mindenféle mémeket kreálva hozzá.
Lényeg: Igor Volk soha nem mondott olyat, amit a konteósok hazudnak róla, az egy komoly, normális ember volt.
(Tehát még csak arról sincs szó, hogy idős korára elment volna az esze, mint az egykori kanadai védelmi miniszternek.)
Ez csak egy példa volt, de ennyit ér az egész ámokfutásod, zagyva szövegeid.
"Mondtam Én fizikus vagyok."
Magyarban kisbetű az "én" kisokos. Mivel a magyarban a nagybetű a tiszteletadás jele, különösen nagy butaságra vall a nagyképű "Én". Lehetne sorolni persze a többi orbitális butaságot, de úgyis felesleges, ezzel tölteni az időt.
"Celziusz, cselendzser, Níl Armstrong"
Mestertroll a fickó.🤣
"Haláluk előtt az ember fél az isteni ítélettől és elmondják a köz TV műsorában bizony, de erről hallgatnak persze"
Na most akkor elmondták vagy elhallgatják? Isten meg csak azt veszi figyelembe, végül a több évtizedes hazugságot egy mondattal visszavonták?
#107 (20:16) írta:
"Szerintetek itt az árnyék egy forrásból jön ? [link]
Válasz:
Ez egy eléggé csalóka perspektívából készült kép, de bonyolult magyarázat helyett inkább vegyünk észre egy megkérdőjelezhetetlen tényt:
Ha két stúdióreflektor világítaná be a jelenetet különböző szögből, akkor mindkét űrhajósnak két árnyéka lenne külön-külön más szögben - logikus! Nemde?
🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!