Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mennyit változtatott rajtad a...

Mennyit változtatott rajtad a meditálás vagy jóga?

Figyelt kérdés
én azóta kiegyensúlyozottabbnak és nyugodtabbnak tartom magam
2021. jan. 21. 08:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
9# erre èn is kìváncsi lennèk!
2021. jan. 21. 19:06
 12/15 anonim ***** válasza:
62%

feleslegesen irnám le. igyis ugyis mindenkinek csak jo minden. nem is ajarom senki kedvet elvenni. csak pocsek olvasni h mindenkinek mennyire jo. hiaba irnam le h mi rossz stb. nem tudom h miert rossz minden nem tudom h mitol s senki se tudja s tanacsokat sem tudnak adni.

tehat felesleges.

jo nektek.

jil tudom h az embereket nem is erdekli h velem mi rossz tortent, mim fáj stb.

pl. leirtam h engem szexuálisan zaklattak s a rendorok sem segitettek mert haverja volt a zaklato fonokomnek.

ezert nem tudok kapcsolatban s foleg intim vagy szexualis dolgokra.

mig mas csak azt irja h őt kigúnyoltak gyerekkorában s ezert csak magaval kepes stb.

ha faj valamim azt is leszarjak.

ha valamirol azt mondjak h jo, akkor nekem csak rettetes minden.

hiaba teszek barmit.

en mar felhagytam minden remennyel. belefaradtam a kitartasba s a harcokba.

de jo mindenki masnak.

2021. jan. 22. 02:03
 13/15 anonim ***** válasza:
72%

Èn nem faggatlak tovább, megèrtem ès tudom is hogy az èlet sokaknak egy ádáz harc. Nem azèrt èlek hogy bárkit bármire rábeszèljek viszont ha tudok segìteni annak aki segìtsèget kèr annak segìtek.

Nem vagyunk pszichològusok sem hogy az traumákra tanácsokat adjunk, csak azt tudjuk hogy önmagunknak mi a jò.

Ahogy az èremnek is kèt oldala van úgy az èletnek is pozitìv ès negatìv megnyìlvánulása van, talán erre szüksèg is van az egyensúlyok miatt.

Nem volt előttem rendes családi minta, ez látszik is pl azokon a tagokon akik nem irányìtják az èletüket.

Mindenki elvált, boldogtalan, alkoholista de nekem ez nem volt èlet cèl miután 8 èvet lehúztam egy baromi rossz párkapcsolatban. Sokáig a másik felet vádoltam ezèrt de egyszer csak elgondolkodtam rajta hogy mèg is ki a fene kènyszerìtett arra hogy benne legyek? Senki. Ez csak is az èn hibám, ha tudtam 2 èv után hogy ez nem jò nekem akkor minek voltam mèg benne 6 èvet?

Ma boldog párkapcsolatom van a menyasszonyommal, hamarosan a felesègemmel, haladunk ès műveljük az èletet úgy ahogy nekünk a legjobb.

Számomra az èletem egy játszòtèr, jòkat hintázok igaz nèha pofával èrkezek a hintábòl de ez mèg is csak egy játszòtèr. Àt megyek a mászòkára :)

Az emberek nem egyszerűek ahogy a bolyongò sorsok sem, de az emberekben bìzni kell, mèg ha nehèz is.

Ez az èn utam, nem olyan kanyargòs mint a tièd de akármilyen is volt règen ès most. Szerettem. Szeretem.

2021. jan. 22. 05:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Azt nem lehet szavakkal leírni.
2021. jan. 22. 11:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem erős hasmenésem lett
2021. máj. 19. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!