Egyszer meditatív állapotban azt kezdtem érezni,hogy valami semlegesnek tűnő erő húzni kezd el a fizikai testemtől.Mi lehetett ez?
Figyelt kérdés
2021. jan. 17. 23:49
1/10 anonim válasza:
Úristen! Nem tudom! De nagyon para! Velem még sosem volt ilyen...
Merre felé húzott?
Kellemetlen érzés volt?
2/10 A kérdező kommentje:
Mintha "fölfelé",de inkább magához.Nem volt kellemetlen.
2021. jan. 18. 04:19
3/10 anonim válasza:
Ez alatt, hogy "semlegesnek tűnő erő", mit értesz?
Egy erő akkor semleges, amikor semmi hatással nincs rád, tehát se nem vonz és se nem taszít.
Merre van a "fölfelé"?
4/10 anonim válasza:
Gondolom a semleges úgy érti, hogy se nem gonosz, se nem jó, tehát nem érzett gonoszságot vagy jóságot közben.
5/10 anonim válasza:
Ez egy jó jelenség, azt jelenti hogy kellően mély volt a meditációd, beléptél a csend állapotába, és ki tudott volna lépni a lelked a testedből.
Ha ez egy stabil ülő pozícióban történik, akkor javaslom engedd, és megérted.
6/10 anonim válasza:
Ahogy Koborlo1 is írta, készen állsz az “asztrál utazásra”. :)
7/10 anonim válasza:
Bala'zs
Ha nem te vagy a kérdező, miért te akarod megmagyarázni, hogy a kérdező mit gondol?
8/10 anonim válasza:
Mert így szoktám mondani az ezósok, hogy semleges erő=se nem jó, se nem rossz. De igazad van, majd inkább a kérdező megmagyarázza.
9/10 anonim válasza:
De jók vagytok, köszi! Ilyen velem is elöfordul minden nap.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,dubitusnak:Ez egyfajta fordított gravitáció ként működött,azért írtam idézőjeles fölfelét,mert itt a Földön is ez viszonyítás kérdése
2021. jan. 20. 07:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!