Nektek mely relaxációs/meditatív zenék váltak be a legjobban?
Figyelt kérdés
Saját tapasztalatok érdekelnének, hogy van-e nektek olyan lazulós/meditatívnak mondható zene, amit előszeretettel hallgattok.2019. aug. 27. 08:55
1/18 anonim válasza:
Lassabb érzelmesebb mulatós. Ha kell lassídzs le mondjuk felére.
3/18 anonim válasza:
Caffé Jazz, Instrumental Chillout, Progressive House, sima zenéim viharos esőhanggal mixelve.
Illetve lassú komolyzene is lehet, Bach, Chopin v Schubert.
Munkahelyemből adódóan napi 8-12 órában pansipos, nyenyerés "relax" zenét kell hallgatnom, amitől már a falnak mennék :D
4/18 alletta válasza:
alkalomszerűen hallgatva engem megnyugtat, és szeretem is a pánsíp hangját, nem nevezném nyenyerének.:) a nyenyere egy másik hangszer:D
5/18 anonim válasza:
A nyenyerét nem a pansipra értettem, elnézést ha félreolvasható. A "nyenyere" műfajt a női vokálos, nyögdécselős számokra értettem :D
6/18 alletta válasza:
megbocsájtva!:D női vokálozást legtöbbször én is így mondanám!
egy kis laza Mozart esetleg??:)
7/18 anonim válasza:
Mozart munkásságát nem annyira kedvelem. A korai műveiben inkább apját utánozza, a későbbiekben pedig csak szimplán nem tetszik a stílusa. :)
9/18 anonim válasza:
Meditaciohoz nem szoktam zenet hallgatni, de hatterzenenek nagyon a saman/nativ amerikai dalok, akar az enekek, akar furulya vagy dobolas
Ezenkivul termeszethangok vagy tradiconalis japan zene amit szoktam hallgatni
10/18 anonim válasza:
Ha zenére "meditálsz", az már eleve nem is meditálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!