Mennyit változtatott rajtad a meditálás vagy jóga?
Mindkettot csinalom. Miota napi szinten meditalok, minden lelassult korulottem, sokkal nyugodtabb vagyok, jol kezelem az esemenyeket. ( elotte kisse olaszos hevvel alltam a dolgokhoz)
Jobban megismertem magam es a vilag mukodeset.
A meditálás sokszor segít egy hosszú es fárasztó nap után lenyugodni.
A jóga után pedig, mint akit kicseréltek úgy érzem magam, mert a nyújtások is lenyugtatnak, amire nagy szükségem van, mert hajlamos vagyok könnyen befeszülni.
egy aggresszív, másokat összetipró, arroggáns srác voltam,
már csak arrogáns vagyok.
lehet köze van egy depressziós időszaknak is, de mondhatni lehiggadtam
(kos)
gyakran sértették meg az igazság érzetem, ma már elengedem, hisz minek? neki vagy nekem jobb lesz attól? Ha hülye talán szóvá teszem, de nem fogok vele arcoskodni, ha akar változtat.
vannak amik hiányoznak a régi viselkedésből...
én lehunyom a szemem és hallgatom a környezetem, alvó macska, a redőnyt rázó szél. a légzésem szívverésem.
még a fúró is megnyugtató tud lenni, csak a kukáskocsival nem vagyok kibékélve.
régebben sok meditációs zenét hallgattam de, azokkal nem ment annyira mint most.
Natur csendben.. Ha van persze 😀
De sokszor keresek a ytube-on olyan relax zenèt ami kellemes számomra.
Van hogy a termèszet hangjait hallgatom a tube-on. Kellemes madár csicsergès, patak csordogálàsa stb.. Mint ha egy erdei patak mellett meditàlnèk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!