Kevés időm van, hogy meditáljak?
nem akarom leírni!!!!érted!!!!nagyon sokan azt akarják h leírjam. de kérdem én: NORMÁLISAK AVGYTOK???
mindenki aki egy pici negatívat tapasztal valahogy nagyon lelkes tőle...
hihetetlen h...áááá...
velem nagyon sokminden történt. voltam tenyérjósnál is s az is megmondta h soha nem látott ilyen sok vonnalakat. mindkét tenyeremről van szó.
voltam pszichiátrián is. egész életemen át mindíg mély depressziós voltam mégis mindenki leszarta.
még a pszichológusok is. míg másokat a legapróbb b@romságaikkal is kezelték.
leszarták h mik a gondjaim. mondtam nekik h meditálni kezdtem s csak rémes dolgokat tapsztalok. leszarták...
pedig volt h 100 méhet éreztem a fejemen... totálisan hallottam és éreztem h a fejemen darazsak vannak... és még ez a legenyhébb...
teszteket írattak velem. azt állították h nem vagyok depressziós. pedig minden családtagom halálos beteg stb. stb. stb.
ct-is voltam. azt állították h semmi nem volt. alvásmegvonásos diagnosztikákon is voltam. semmit nem jelzett állítólag, pedig iszonyú paralízisem volt.
nem foglalkoznak a rémes rémálmaimmal sem.
emerre már nem is küldtek.
tehát hagynak szenvedni. míg másokat leszázalékolnak....
több munkatársam is mondta h sokszor olyan vagyok, mintha sookkk ért volna. nekik persze h nem mondom el.
már rég nem meditálok, de soha nem lesz vége.
a meditációnak pont az lenne a lényege h lelki nyugalmat elérjük. lelki sebeink begyógyuljanak stb. ez konkrétan le volt írva egy meditációnál.
de mindegy. mindenkinek minden szép és jó s ez a lényeg.
aki szenved azt meg úgyis eltusolják.
31-es!
Az előző életeidbe kellene belenézni.Ez nem fizikai gond hanem régi mély valami lehet. Ilyen helyen voltál már?
Vagy nincs e hozzád kapcsolódva valaki.
ezeket mind ismerem...jó sokáig csináltam, de semmi eredmény. ugyanúgy csak rossz dolgok vannak. már nem csinálom egyiket sem. minek? soha nem lesz vége.
előző életemben egy kis falusi házban éltem. fehér kicsi házban, kicsi udvarral. a fák a ház elött voltak s eléggé eltakarták a ház több mint a felét. nagyon régies rozsdás antennával a tetőn.
varrónő voltam. semmi extrém. sőt sokkal jobb is volt az életem, mint a mostani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!