Hogyan meditáljak?
Figyelt kérdés
youtube on néztem videókat de sztem rosszul csináltam vmit vagy nem tom mert nem történt semmi.2012. júl. 24. 22:48
2/10 anonim válasza:
vegyél lassan és mélyen levegőt a gyomrodba, tartsd bent fújd ki és próbáld meg egyre lassabban csinálni, percenként 8 légzés már lejutatthat abba az állapotba automatikusan, ha eléred a percenkénti 4 légzést kb 5-6 perc után automatikusan kiüt minden felesleges gondolatot és meditatív állapotba kerülsz.Lényeg a fokozatosság és az hogy figyeld a légzésszámod és told egyre lejjebb.
3/10 anonim válasza:
Hát az utolsónak üzenem, hogy a lényeg pont az, hogy nem próbálod meg befolyásolni a tested működését csak megfigyeled azt.
4/10 anonim válasza:
látom az utolsó válaszoló nincs tisztában azzal hogy el is kell jutni odáig hogy megtudd figyelni magad, és ez nem fog magától történni, ezért kell olyan légzést használni ami kiüti az elmét hogy megfigyelhesd, ezek után a légzés is magától történik már ha eljutsz oda.De könnyű semmi tapasztalattal okoskodni:)
5/10 anonim válasza:
Lehet több tapasztalatom van mint neked :) Születésem óta így lettem nevelve... anyám nagyon spirituális és már 2-3 éves koromban tanított meditálni.... De ha te mondod...
6/10 anonim válasza:
Ja és teszem hozzá a légzés automatikusan lelassul.... IRÁNYÍTÁS NÉLKÜL! Ha neked nem megy akkor nem én vagyok a hülye.
7/10 anonim válasza:
nyilván van aki nem azóta tanulja amióta él, annak is kell technika rá hogy letudjon menni oda és ez hatásos, nem tudom miért irkálsz ostobaságokat.
Attól nem fogg tudni meditálni hogy leül egy helybe becsukja a szemét és próbál nem gondolkozni:DDd
Ezt te se hiszed el
8/10 A kérdező kommentje:
és ha felébresztenek abból az állapotból akkor ez az egész megszakad és vége ennek az állapotnak?
2012. júl. 25. 17:41
9/10 A kérdező kommentje:
pl ha megzavarnak.
2012. júl. 25. 17:42
10/10 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy nem gondolkodik közben hanem hogy csak megfigyelő. A gondolatokat hagyni kell szabadon áramoltatni.... a lényeg, hogy soha ne merüljön bele 1 gondolatba sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!