Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan is meditáljak?

Hogyan is meditáljak?

Figyelt kérdés
A meditálás segítségével el szeretném sajátítani az agyam irányítását .Tudom ,hogy ez elég nehéz .Milyen gyakorlatokat tudtok hozzá ?
2011. júl. 11. 18:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Menj egy budha mesterhez, ő megtanít meditálni
2011. júl. 11. 18:30
 2/6 anonim ***** válasza:

A tudományos megközelítések híve vagyok, ezért én az ezen az oldalon lent található "Binbeat Sample 2"-t hallgattam végig párszor, és tényleg megdöbbentő volt:

[link]

Fülhallgató kell hozzá, és nyugodt körülmények. Két szinuszjel hallható benne, amelyek frekvenciája egyre csökken, majd alacsonyan marad egy ideig, aztán nő. De a lényeg az, hogy a két szinusz különbsége is 20Hz-ről csökken 10Hz alá, majd nő, és erre a különbségi vibráló frekvenciára kell figyelni. Ekkor a magyarázat szerint az agyhullámok rászinkronizálódnak erre a hangra, így ez a fél órás "műsor" levezet alfába, majd vissza. Fura, ellazító érzés volt ahogy levezetett az alvás határára, aztán ahogy a végén emelkedett a frekvencia, szép lassan visszatértem.

Az fontos, hogy a hangra kell koncentrálni, és nem mindenfélére gondolni közben, mert akkor nem működik.

Én végül meguntam, de szerintem ha ezzel gyakorol néhány alkalommal az ember, akkor utána a hang nélkül is könnyebben fog menni.

2011. júl. 11. 19:09
 3/6 anonim ***** válasza:
ja és a saját felelősségedre próbáld ki, nem én javasoltam :)
2011. júl. 11. 19:10
 4/6 anonim ***** válasza:
hogy a kérdés másik részére is válaszoljak, azt nem tudom, hogy lehet-e az agyat irányítani vele, de kitisztítani a gondolatokat lehet.
2011. júl. 11. 19:14
 5/6 anonim ***** válasza:
2011. júl. 11. 20:20
 6/6 anonim válasza:

Kezdőknek nem ajánlott! Kelet-európai sámán meditáció

http://www.youtube.com/watch?v=E89-QAKPr-o

Használd a jól be vált meditációs gyakorlatokat. Pl szív meditáció (csak ne a szívre koncentrálj, hanem a köldökre vagy a térdekre. Vigyázat sötét erők is kitörhetnek!

2011. júl. 17. 13:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!