Meditáljak, vagy menjek fel a Tündérhegyi pszichológiára inkább?
Figyelt kérdés
A gondom szinte nem is tudom megfogalmazni pontosan, önbizalomhiány, szorongás-kényszer, talán rossz tanult dolgok.2011. dec. 10. 23:46
1/2 anonim válasza:
Menjél el pszichológushoz.
A meditáció pedig nem veszélytelen, bármennyire is annak állítják be.
Nézz utána, hogy mik a veszélyei.
Most nem akarom leírni, mert fáradt vagyok már és késő van, de semmiképpen ne meditálj, mert lehet, hogy rontasz az állapotodon.
Mondom: írd be a google keresőbe, hogy "meditáció veszélyei", és jól gondold át a dolgot.
Nekem nincsenek túl jó tapasztalataim a meditációval, és később néztem utána, hogy miért is lehet ez.
2/2 anonim válasza:
ha csak ez a két lehetőség van, akkor pszichoterápia. nem tudod kihúzni saját magad a hajadnál fogva a mocsárból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!