Hogyan meditáljak?
Figyelt kérdés
Nem igazán tudom hol nézhetnék ennek utána, és milyen fajtái vannak. De nagyon érdekelne, főleg az (ezt egy ismerősöm mondta) hogy van irányított meditáció amikor elképzelünk helyeket. Nem tudom hogy van ez de vannak ehhez tanfolyamok, vagy felvételek Dvd-k?2012. aug. 27. 20:55
1/4 anonim válasza:
Popper Péter - Belső utak könyve olvasd el.
2/4 anonim válasza:
Szerintem youtube-on is találsz irányított meditációkat. Agykontrollosokat is le tudsz tölteni ha rákeresel. Meg van ez a Balogh Béla féle is, bár az lehet konkrétan nem szigorúan vett meditáció. (igazából pontosan nem tudom mit nevezünk meditációnak)
3/4 anonim válasza:
ülj le és figyelj a légzésedre, de ne befolyásold.
egyzserűnek hangzik de nehéz ám. Viszont roppant hasznos.
mindig tereld vissza a gondolataidat a légzésed figyelésére.
a hatásait kb 2-3 hét után fogod érezni, ha hetente legalább 2 órát így meditálsz 3-4 részletben.
4/4 anonim válasza:
Ezek Nagyon jó és Hasznos videók (Alaje számomra legjobb videói) :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!