Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Finnország tényleg nem létezik?

Finnország tényleg nem létezik?

Figyelt kérdés

A minap hallottam először ezt az elméletet és felkaptam rá a fejem.

Megpróbálom összefoglalni a történetet:

Sokan azt állítják, hogy Finnország nem is létezik, csak egy japán-svéd-szovjet paktum terméke.

A 20. század közepétől kezdve a hideg háború alatt állítólag Svédország és a Szovjetunió megegyeztek, hogy a két ország közti tengeren valamint a Botteni-öbölben szabadon halászhatnak. Mivel a Botteni-öbölhöz a Finnországként ismert területről lehet a legkönnyebben hozzáférni felosztották azt egymás között.

A Szovjetek a Japánoknak is engedték, hogy ott halásszanak amennyiben a fogás egy részét leadják a Szovjeteknek.

Éppen ezért a kifogott halakat kizárólag a transzszibériai fővonalon szállították Japánig Nokiás eszközök dobozaiban, ezzel álcázva a fogást, hogy a külvilág számára ne keltsen feltűnést.

Itt jegyezném meg, hogy Japán valóban a világ legnagyobb Nokia importőre volt annak idején, VISZONT a Nokia telefonok hőskorában is csak elenyésző mennyiségben használták Japánban ezt a márkát.

Ehhez képest a Nokia még a tavalyi évben is messze a legnagyobb finn vállalat volt, mindezt úgy, hogy alig pár millió telefont értékesített az év során. Azért ez több mint gyanús.

A halászós teóriát támasztja alá az ország angol neve is: Finland. Fin ugye angolul a halak uszonyát jelenti.

A finn közösség valóban létezik (5,5 millió fő), viszont a "finn" települések Svédországhoz, Észtországhoz és Oroszországhoz tartoznak. Egyébként Finnországban a svéd nyelv is hivatalos továbbá lokálisan más egyéb nyelveket is beszélnek. (orosz, észt, számi)

És vajon miért tartják fent ezt a látszatot mind a mai napig? Mert Finnország egy hatalmas teszt részét is képezi, azt figyelik, főleg az oroszok meg az amerikaiak, hogyan működik egy tökéletes modern liberális szociáldemokrácia.

Mit gondoltok?

2020. szept. 16. 10:04
1 2 3 4 5 6
 11/60 A kérdező kommentje:
Úristen, ez az oldal tényleg egy szennyé vált... Akinek nincs értelmes véleménye a témáról annak nem kell ide commentelni.
2020. szept. 16. 10:27
 12/60 anonim ***** válasza:
73%

Tehát ha egy oldal nincs tele őrült konteósokkal, az szenny. Oké.

Hogy állsz a laposföld elmélettel? És a Balatontagadással? A reptiliánokkal?

Egyébként szakember látott már?

2020. szept. 16. 10:31
 13/60 anonim ***** válasza:
61%

"Úristen, ez az oldal tényleg egy szennyé vált... "

Hát igen,ez az oldal nincs tele ilyen konteókkal.

De próbálkozz az ezo kategóriában is,ott talán értékelik ezt a vadbaromságot.

2020. szept. 16. 10:34
 14/60 A kérdező kommentje:
Nagyon ostoba vagy. Ki mondta, hogy én ezt elhiszem? Egyébként nem kell konteósnak lenni. Megmondtam, hogy akinek nincs értelmes véleménye a témával kapcsolatban annak nem kell ilyen baromságokat ideírni.
 15/60 A kérdező kommentje:

13

Ezen mi ezo??? Tudod, hogy az mit jelent?

16/60 anonim ***** válasza:
66%

"Akinek nincs értelmes véleménye a témáról annak nem kell ide commentelni."

Mert aztán te magad vagy itt a szakértelem,igaz?

2020. szept. 16. 10:35
 17/60 A kérdező kommentje:

16

Nem igaz, azért tettem fel a kérdést.

2020. szept. 16. 10:36
 18/60 anonim ***** válasza:
63%

"A halászós teóriát támasztja alá az ország angol neve is: Finland. Fin ugye angolul a halak uszonyát jelenti."

:))))

Mi pedig a hunoktól származunk, mert HUNgary, igaz?

Olvasnivaló:

[link]

2020. szept. 16. 10:37
 19/60 anonim ***** válasza:
74%
Feltettél egy kérdést, megírtuk hogy baromságokat beszélsz és most mi vagyunk a hülyék.
 20/60 anonim ***** válasza:
61%

"Nagyon ostoba vagy. Ki mondta, hogy én ezt elhiszem?" Itt te vagy egyedül a nagyon ostoba ember a kérdéseddel.

Ha lenne benned egy csepp kis reális gondolkodás is,akkor nem írtad volna ki a kérdés.

1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!