Szerintetek is butaság, hogy a gizai piramisokat temetkezési céllal építették és hogy a primitív kereket sem ismerő ókori egyiptomiak épitették?
Fuuu cseszd meg ne kezd... Mészkő majdnem az összes nyomorult tömb. Ergo evidens nem? De jó akkor hogyan öntenek másik követ? Pl. a korábban említett gránitot? Ne ezen akadj le, hogy nem írta, hogy mészkő. Ha abból van az a kib@$zott piramis akkor azt kellett önteni...
144
Te honnan tudod, hogy mesterségesen nem lehet előállítani valamely kőzetekhez hasonló anyagot, öntetet, amely az évezredek alatt nehezen vagy egyáltalán nem megkülönböztethetővé válik.
Ez bizonyítva van, hogy nem lehetséges?
Esetleg ha nem tudunk róla annyit tesz, hogy nem is létezhet ilyen eljárás? Ha valamit nem tudunk = nincs? :))
Ti tudós csemeték nagyon viccesek vagytok. Mindenhatónak képzelitek magatok. Vegyetek vissza kérlek.
Ja oké bocsi. Én kérek elnézést. Sajnálom, hogy bányamérnök lévén nem értek a kövekhez és ilyesmikhez. Az a sok félév ásványtan, kőzettan, geológia, földtan, kőzetmechanika, dúsítás, ásványelőkészítés, stb. szart sem ért. Kérlek gyere el hozzám és b@$zd már ki a diplomámat a kukába. Köszi 😀
De már megkaptam a választ Tőled köszi. Releváns válasz helyett jött az oltás. Ezek vagytok. 😀
A másik... Ott van 17803 köbkilométer mészkő de ők inkább öntöttek valami hasonlót?
Na jó ez már kész agymenés... xD
"Te honnan tudod, hogy mesterségesen nem lehet előállítani valamely kőzetekhez hasonló anyagot, öntetet, amely az évezredek alatt nehezen vagy egyáltalán nem megkülönböztethetővé válik."
Ez pont olyan dolog, mint amikor valaki elkezd hazudni - és aztán a hazugságai védelmében egyre több és egyre meredekebb újabb hazugságot kell mondania, míg össze nem omlik az egész hazugság-építménye.
Szerinted 𝐦𝐚 a 𝐦𝐚𝐢 módszerekkel nem lehetne megkülönböztetni egy öntött követ egy természetestől?
Ráadásul olyat, ami alig 4000 éve van ott, és igazából semmi sem történt vele azóta?
4000 év kőtörténeti szempontból egy nagy nulla.
148
A 4000 év (ami mellesleg inkább 5000) az a hivatalos álláspont szerint.
Én csak annyit állítottam, hogy miért ne lehett volna olyan technológiájuk amit mi nem ismerünk?
Nyilván most kijelentem, hogy oké nem lehet kikeverni kőzeteket! És jelen tudományunk szerint nem is. De ez vajon univerzálisan igaz? Vagy csak annyi igaz belőle, hogy tudományunk jelenlegi állása szerint nem lehetséges?
146
Figyelj, ne dobd ki a diplomádat oké?
Az napjainkban lehet, hogy nagyon hasznos és te magad is értékes ember lehetsz a tudásodnak köszönhetően és ezt kamatoztathatod napjainkban.
Amit én mondtam az az volt, hogy létezhetett egy mienktől különböző technológia ami esetleg más síkon fejlődött ki. Értsd amit mi tudunk azt ők lehet nem tudták de mi sem tudjuk azt amit ők tudtak akkor.
Még mindig nem érted, ugye?
Kiválóan látnánk, ha ez egy mesterségesen készült kő lenne. Akkor meg főleg, ha egy földönkívüli technika, mert akkor még jóval erősebb is lenne.
A valóság ezzel szemben az, hogy minden egyes kőnél tudták azonosítani a bányát, ahonnan jött.
Puff neki.
151
Nincs semmi gond azzal ha ki lett bányászva. Attól még nem kevésbé hihetetlen primitív technikákkal való elkészítése.
Szóval? Jönnek már a kísérletek amelyek a csukló és kéz több éven át történő mindennapos vésés, kopácsolás általi gyötrése elviselését célozta bizonyítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!