Szerintetek is butaság, hogy a gizai piramisokat temetkezési céllal építették és hogy a primitív kereket sem ismerő ókori egyiptomiak épitették?
Tudod, kérdező - ezzel megint csak az a helyzet, hogy akkoriban nem csak homokkal gurigáztak arrafelé, és profi emberekre bízták a problémákat.
Akik pontosan tudták, hogy mikor mennyi víz, homok és ember kell ahhoz, hogy jól csússzanak a kövek.
Aztán valahogy azt sem értetted meg, amit a temetkezésről írtam.
Van olyan piramis, ahol több, 15 cm széles és 30 méter hosszú szellőzőnyílás van - abszolút pontosan elkészítve. Végigmennek a fél piramison, és úgy vannak belőve, hogy az éve egy napján bizonyos csillagok pont a szarkofágra világítanak.
Na, vajon miért?
Nyilván nem temetkezési célból... áááá...
Tudod, úgy képzelték, hogy ezen a napon az istenek személyesen viszik majd a fáraót a mennyekbe. De csak akkor, ha látják, és visznek vele mindent, amit odakészítettek mellé. Ezért van a múmia is: a testnek fönn kellett maradnia addig.
Mondhatod. Amint elvégzed ezt kísérletben, publikálod és a téma hozzáértői jórészt egyetértenek veled, már be is került a lehetséges módszerek közé.
Amúgy szinte mindegy, hogy víz vagy vizelet, nem hiszem, hogy ebből a szempontból lényeges. Akár le is hugyozhatták, bár erre nincsenek adatok.
Tehát akkor már ott tartunk, hogy hugyos földön akár lehetséges nagy kőtömbök mozgatása, vagy csak elfogytak az épkézláb ellenérveid, és ezzel az óvodás módszerrel próbálod nevetségessé tenni az állítást?
A 95-ös hozzászólásban volt. Azóta arra várok mert ezt nekem tudnom kell. Meg kell tanulnom. 😍
137
Honna tudjuk mi? A tudósoknak kell ezt megfejteni.
Itt senki nem állította, hogy a mészkőtömböket öntötték. Valamit nagyon benéztél.
“Akik pontosan tudták, hogy mikor mennyi víz, homok és ember kell ahhoz, hogy jól csússzanak a kövek.“
De ezt honnan tudod? Szóval nekünk nincs szükségünk arra, hogy kipróbáljuk egy kísérlet keretén belül, hogy ez miként működik? Mert ők biztos tudták mit csinálnak? Ez aztán a bizonyítás!
Haver: válaszolsz végre arra, amit írtam?
Mert süketelni azt remekül tudsz.
Tessék. 95-ös hozzászólás:
"Van mág a végére egy döbbenetes dolog. Hogyan vitték azokat a több tonnás köveket oda és dobálták fel egymásra. Nem rámpákkal. Nem csónakokon vizen, ahogyan azt ma a tudomány gondolja. Akkor sem tudnák egymásra tenni és megemelni is lehetetlenne lenn. Ezeket a köveket egyszerűen öntötték. Ismertek olyan öntési technikát, amivel képesek voltak ott a helyszínen egymás mellé önteni a köveket. Ezért olyan iszonyúan pontos minden, mert szabvány öntővel öntötték mindegyiket egyformára."
Ezen mit néztem be? Erre várom a választ.
141
A mészkövet te tetted hozzá. Sehol nem ír olyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!