Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hogy képesek emberek olyan...

Hogy képesek emberek olyan dolgokban hinni mint pl a numerológia?

Figyelt kérdés
Mi ez, hogy a születési dátumomban minden benne van? Ha két ember egy napon születik, egyformák is lesznek? És a nevemben található betűk megmondjáh, hogy milyen vagyok? Pontosan hogyan? Mikor anyukám nevet adott nekem, előtte figyelembe vette a tulajdonságaimat, vagy a tulajdonságaim alkalmazkodtak a nevemhez? Lehet, hogy nem érződik, de most halálra röhögöm magam. Tényleg vannak ilyen buta emberek?

2013. máj. 30. 01:55
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Feltételezhetően vágják, de ha valaki olyan kreált áltudományban hisz, mint a numerológia, akkor abban is hihet, hogy az ufók varázsolva röpködnek. Csak próbáltam az ő fejével gondolkodni. Bármiféle lekezelés nélkül mondom, a higyj óriási helyesírási hiba, főleg, ha az illető az előző mondatban még 140-es IQ-val próbált dicsekedni. A 130 nem kamu, nem szoktam védekezésre használni, de ha lehülyéznek előveszem. Lefényképezzem neked a mensás papírom?
2013. jún. 5. 09:55
 32/36 anonim ***** válasza:
Te a saját fejeddel gondolkozz! Ne máséval! Ennek is olyan kifogáshangja van.
2013. jún. 6. 06:46
 33/36 anonim ***** válasza:
Mellesleg nem feltétlenül a helyesírása alapján kell megítélni egy embert. Nem, ez így hülyeség. Ezt az egyetlen hibát ejtette. Ami, lássuk be nem olyan ordas hiba, mint a hüje például. Amúgy a magas IQ betyárok tényleg sokat gondolnak magukról. Ez valahogy egy picit tükröződik a stílusodon, már bocs!
2013. jún. 6. 07:32
 34/36 anonim ***** válasza:
Sakk-matt! Oh, baby! :)
2013. jún. 7. 02:59
 35/36 A kérdező kommentje:
Sakk-matt? elég gáz vagy. a higgy-hagyj padig 3. osztály
2013. jún. 7. 03:35
 36/36 anonim ***** válasza:

Az UFO (angol betűszó: Unidentified Flying Object, magyar jelentése: „azonosítatlan repülő tárgy”, a köznyelvben egyszerűen ufó.

Csak gondoltam már leírom, mert elég sokan elírják..(szegény ufokat)

A világegyetem leírható számok végtelen sokaságával, tehát a Matematika egy univerzális nyelv 5. osztályos informatika. Turin-gép, robotika, számítógép alapmodell.

:)

A numerológia vagy számmisztika számokkal foglalkozó ezoterikus rendszer.

A pénzenergia is létező meg nem fogható jelenség, de ezt csak olyan ember tudja tapasztalni, aki átlépi korlátait a világban, és a spiritiszta világban kezdi meg az okfejtéseit, ami már a magasabb tudatosság felé vezető út.

Nem egyszer történt velem is olyan megmagyarázhatatlan dolog mikor annyira beteg voltam, hogy nem tudtam beszélni sem, olyan érzésem volt, hogy miért ne lehetne gondolatokkal beszélgetni valakivel, persze elhessegettem a gondolatot mert rémes belegondolni ebbe valahogy az interperszonális kommunikációban több hasznot látok. :)

Egyébként a számok és az emberi tulajdonságok között is van kapcsolat.

Ufóra pedig nem mint lényre kell gondolni, hanem a tárgyra amivel repül.

A kis szürkékre amire gondoltok azt úgy hívják hogy extra terrestrial (idegen eredetű lény)

Kérdező: Ha már Isten megáldott azzal a szép 130-as iq-val legyél már olyan kedves hogy elolvasod a Maria Sorel: Agykontroll teljes elmével című könyvét. Szép napot!

ui.: Hozzáfűznék még valamit, a fény rezgés, a hang rezgés, a gondolatok rezgések sokasága mely mind leírható számokkal.) ;) De azért nincs harag.

2013. okt. 26. 03:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!