Hogy képesek emberek olyan dolgokban hinni mint pl a numerológia?
Az UFO (angol betűszó: Unidentified Flying Object, magyar jelentése: „azonosítatlan repülő tárgy”, a köznyelvben egyszerűen ufó.
Csak gondoltam már leírom, mert elég sokan elírják..(szegény ufokat)
A világegyetem leírható számok végtelen sokaságával, tehát a Matematika egy univerzális nyelv 5. osztályos informatika. Turin-gép, robotika, számítógép alapmodell.
:)
A numerológia vagy számmisztika számokkal foglalkozó ezoterikus rendszer.
A pénzenergia is létező meg nem fogható jelenség, de ezt csak olyan ember tudja tapasztalni, aki átlépi korlátait a világban, és a spiritiszta világban kezdi meg az okfejtéseit, ami már a magasabb tudatosság felé vezető út.
Nem egyszer történt velem is olyan megmagyarázhatatlan dolog mikor annyira beteg voltam, hogy nem tudtam beszélni sem, olyan érzésem volt, hogy miért ne lehetne gondolatokkal beszélgetni valakivel, persze elhessegettem a gondolatot mert rémes belegondolni ebbe valahogy az interperszonális kommunikációban több hasznot látok. :)
Egyébként a számok és az emberi tulajdonságok között is van kapcsolat.
Ufóra pedig nem mint lényre kell gondolni, hanem a tárgyra amivel repül.
A kis szürkékre amire gondoltok azt úgy hívják hogy extra terrestrial (idegen eredetű lény)
Kérdező: Ha már Isten megáldott azzal a szép 130-as iq-val legyél már olyan kedves hogy elolvasod a Maria Sorel: Agykontroll teljes elmével című könyvét. Szép napot!
ui.: Hozzáfűznék még valamit, a fény rezgés, a hang rezgés, a gondolatok rezgések sokasága mely mind leírható számokkal.) ;) De azért nincs harag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!