Lehet hinni a napi horoszkópnak?
Az egész ezotériában, szerintem az asztrológia rész, ami a leginkább kacsingat. Híres is, meg minden.
Volt egy jó tudományos kutatás, miszerint kiderült, hogy az ilyen csillagokból való megállapítás, ott dőlt el, miszerint alapból nem akkor van pl. a mérleg csillagkép amikor eredetileg kéne. na mindegy.
A lényeg, hogy én is régen olvasgattam, eléggé sok helyen, és minden újság, meg leírás, más-mást írt, volt ami teljesen ütötte egymást, én azóta nem nagyon hiszek benne:)
De ha valaki hisz benne, és belemagyarázza magának, akkor úgy működik
Természetesen, hiszen egyértelmű, hogy emberi ésszel nehezen felfogható távolságokra lévő óriási fuzionáló hidrogén-labdákba beleképzelt szimbólumok és a Nap relatív, csak a Földről látott helyzete aktívan befolyásolja egy adott időszakban születő emberek életét, akiknek eme nem létező együttállások miatt - hiszen a csillagok már réges-régen máshol vannak, mint ahol mi látjuk őket - több százmillió emberrel ugyanaz fog történni egy adott napon.
Totálisan logikus :D
Nekem azt mondta ma hogy figyeljek a férjemre, meg a munkahelyemen gondok lehetnek.
22F, egyetemista.
Az a vicces amikor az egyik nap azt írja, hogy a jövőben pénzügyi helyzeted jó lesz, 2 napra rá, pénzügyileg gondok lesznek stb. F@szség, aki ez miatt vesz újságot az, asd el magad.
lvl 85 Paladin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!