Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Lehet hinni a napi horoszkópnak?

Lehet hinni a napi horoszkópnak?

Figyelt kérdés
Ti hisztek benne?A barátom horoszkópjában az áll,hogy kerülje a balesetveszélyes helyeket,inkább maradjon otthon,mert könnyen baleset érhetni.Viszont egy másik oldalon már azt,hogy kellemes napja lesz,ha otthon lakásfelújítás van,nyugodtan kezdjen bele,jól fog sikerülni.Lehet hinni a napi horoszkópoknak vagy teljesen alaptalanok?Ti mit gondoltok erről?
2012. szept. 30. 11:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%

Az egész ezotériában, szerintem az asztrológia rész, ami a leginkább kacsingat. Híres is, meg minden.

Volt egy jó tudományos kutatás, miszerint kiderült, hogy az ilyen csillagokból való megállapítás, ott dőlt el, miszerint alapból nem akkor van pl. a mérleg csillagkép amikor eredetileg kéne. na mindegy.

A lényeg, hogy én is régen olvasgattam, eléggé sok helyen, és minden újság, meg leírás, más-mást írt, volt ami teljesen ütötte egymást, én azóta nem nagyon hiszek benne:)

De ha valaki hisz benne, és belemagyarázza magának, akkor úgy működik

2012. szept. 30. 11:16
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmiféle horoszkópnak nem lehet hinni.
2012. szept. 30. 11:32
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hinni, csak nem érdemes.
2012. szept. 30. 11:53
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
csupán az általánosságot ossza meg mindenkivel szerintem...tehát annyira nem érdemes bele merülni a horoszkóp mindig a a belső illetve külső tulajdonságaidat ismerteti meg veled de, hogy jövendő mondásra használják arra kevés...
2012. szept. 30. 12:17
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen, hiszen egyértelmű, hogy emberi ésszel nehezen felfogható távolságokra lévő óriási fuzionáló hidrogén-labdákba beleképzelt szimbólumok és a Nap relatív, csak a Földről látott helyzete aktívan befolyásolja egy adott időszakban születő emberek életét, akiknek eme nem létező együttállások miatt - hiszen a csillagok már réges-régen máshol vannak, mint ahol mi látjuk őket - több százmillió emberrel ugyanaz fog történni egy adott napon.

Totálisan logikus :D

2012. szept. 30. 13:29
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem azt mondta ma hogy figyeljek a férjemre, meg a munkahelyemen gondok lehetnek.

22F, egyetemista.

2012. szept. 30. 13:37
 7/14 anonim ***** válasza:
Lol. Ahányféle újság, annyiféle horoszkóp jóslat.
2012. szept. 30. 13:41
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Az a vicces amikor az egyik nap azt írja, hogy a jövőben pénzügyi helyzeted jó lesz, 2 napra rá, pénzügyileg gondok lesznek stb. F@szség, aki ez miatt vesz újságot az, asd el magad.

lvl 85 Paladin

2012. szept. 30. 13:42
 9/14 anonim válasza:
100%
Hát lehet 2. Tudd te meni meg magyárztal dolg van ez meg nem jelnt azt hogy ne higyönk bene miagon gyüntkel hogy hiszenköben vagy sem a ( helyes irási hibát ne nezétek :) :(
2012. szept. 30. 17:49
 10/14 anonim ***** válasza:
Egyszer egy napi horoszkópot te magad is kitalálhatnál, és már meglenne ugyanaz a szakmai tapaszalatod, mint a hivatásos asztrósoknak.
2012. szept. 30. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!