Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Lehet hinni ebben?

Lehet hinni ebben?

Figyelt kérdés

Én Bak vagyok,a párom nyilas.A horoszkóp szerint ez a két csillagjegy nem illik egymáshoz.Viszont mi már fél éve együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást..

Lehet hinni ebben?

2012. máj. 17. 15:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet hinni, de nem érdemes. Az a lényeg, hogy jól érzitek magatokat egymással.
2012. máj. 17. 15:27
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem csak a napjegy nem mérvadó, mindkettőtök teljes horoszkójának összehasonlítása jobb eredményt adna.
2012. máj. 17. 15:30
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
horoszkop kamu az egész nem kell hinni neki.
2012. máj. 17. 15:33
 4/11 anonim ***** válasza:
Bdmeg kérdező, hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni? A csillagjegy az nem mutat meg semmit se, az egy baromság, felesleges is róla beszélni. Ami megmutat valamit az az, hogy melyik bolygó dominál, hogy melyik házban áll, milyen fényszögben. Ezek adják meg a személyiségi képet.
2012. máj. 17. 15:33
 5/11 anonim ***** válasza:
Mivel értelmetlenség, nem.
2012. máj. 17. 15:35
 6/11 anonim ***** válasza:
már hogy hihetnénk ebben?
2012. máj. 17. 21:58
 7/11 anonim ***** válasza:
A Nyilas túlzó vágyai nehezen egyeztethetők össze a Bak puritanizmusával. A Nyilas szeret vendégségbe járni, a Bak inkább otthon marad. A Nyilas túl extrovertált és derülátó a Bakhoz, aki épp az ellenkezője. Mindketten szeretik a szabadságot, annak megvalósításának módját máshogy képzelik el. Kölcsönösen zavarják egymást. A Nyilas engedékenyebbnek bizonyulhat a Bak merevségével szemben, kérdés azonban, hogy érdemes-e folytatni ezt a kapcsolatot. Túl sok diplomáciai manővert kell alkalmazzanak, hogy kibírják egymást.
2012. máj. 18. 15:39
 8/11 anonim ***** válasza:

Én Bak vagyok, és nem jövök ki jól a Nyilasokkal.

Nekem túl "ki ha én nem" emberek.

De attól még nálatok működhet, ne erre alapozz egy kapcsolatot.

2012. máj. 18. 17:03
 9/11 anonim ***** válasza:
jó isten de buták vagytok
2012. máj. 18. 20:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Lehet hinni barmiben (peldaul a repulo csillamfaszlama eljoveeleben is) csak nincs sok ertelme.
2012. máj. 19. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!