Erős női megérzésem van a szülés idejét illetően, szerinted mennyire lehet ebben hinni? Neked volt megérzésed? Bejött?
Nem hagy "nyugodni".
Január közepére vagyok iírva, de úgy érzem a két ünnep közt december végén megszületik a fiam.
Második baba, és már most lehet tudni hogy nagy lesz.
Elkezdődött a 31. hét, már érzem hogy a testem is készülődik, és napok óta pakolo, takarítok...pedig hivatalosan még 2 hónap van.
(A két ünnep között már betöltöm a 37. hetet.)
Csak a barátnőmnek volt. Június 19-én közölte, hogy szerinte augusztus 22-én fogok szülni. (Nem volt rendes dátum, nem tudták pontosan a baba korát).
Augusztus 22-én szültem. :o)
Barátnőm küldött egy SMS-t 22-én, hogy akkor most már napvilágot láthatna a kisasszony, ha úgy gondolja, na ezt az üzenetet már babával a kezemben olvastam :o)
Éreztem, hogy idő előtt fog jönni. Kinéztem magamnak a szeptember 28-i dátumot. Éreztem, hogy nem marad bent végig és éreztem, hogy keveset fogok vajúdni.
Végül túlhordtam, október 9-én született (okt. 6-ra voltam kiírva) és sokáig vajúdtam...
AZ én női megérzéseim valahol elvesztek. :)
Én csak az elsőről tudok nyilatkozni, végig azt hittem, hogy hamarabb fogok szülni 2-3héttel. Ehhez képest túlhordtam pont 1 héttel. :O 2 ismerősöm ugyanígy járt.
Most én is január 15-re vagyok kiírva de szerintem január előtt biztosan nem születik meg. Bár ez csak az előző terhesség tanulsága nálam.
Utolsó vagyok.
És akkor nem gondoltad azt, hogy hamarabb fog jönni?
Különben az első nekem is kislány. Most fiam lesz. :)
Nem. Eszembe sem jutott egy pillanatig sem hogy a 39. hét előtt megszülethet, mintha ilyen még a világon sosem fordult volna elő.
Igaz, a 33. héten észrevették hoyg kinyílt a méhszájam,és 2 héten keresztül kaptam injekciókat hoyg nehoyg megszülessen - így nem lehet tudni hogy nem-e csak ennek az utóhatása volt az hogy végül 2 nappal a kiírás után született...
Szóval nem lehet így tudni mikor indult volna be.
Elsőnél csak azt éreztem, hogy azon a hétvégén meg fog születni. Jött is vasárnap.
Másodiknál 22-re voltam kiírva, én azt éreztem, hogy 17-én fogok szülni, ehhez képest túl is hordtam, 28-án jött :S
Az elsővel 2000. január 4-re voltam kiírva, azt gondolta, majd milyen jó lesz és az ezredforddulókor fog megszületni
Ehelyett 10 én születet, indítással
Mekkora most a babád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!