Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hogy képesek emberek olyan...

Hogy képesek emberek olyan dolgokban hinni mint pl a numerológia?

Figyelt kérdés
Mi ez, hogy a születési dátumomban minden benne van? Ha két ember egy napon születik, egyformák is lesznek? És a nevemben található betűk megmondjáh, hogy milyen vagyok? Pontosan hogyan? Mikor anyukám nevet adott nekem, előtte figyelembe vette a tulajdonságaimat, vagy a tulajdonságaim alkalmazkodtak a nevemhez? Lehet, hogy nem érződik, de most halálra röhögöm magam. Tényleg vannak ilyen buta emberek?

2013. máj. 30. 01:55
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Tudom
2013. jún. 2. 21:12
 22/36 anonim ***** válasza:
9%

El vagytok tévedve barátaim. Mutass rá, az eredeti ellenmagyarazátra! Hol van?

Ez lenne az?

" nem veszem be, hogy a születési dátumomban található számok bármit meghatároznak. Csak azt, hogy mikor születtem. Ha ez olyan nagyon tudományos dolog lenne, akkor a tudósok is hinnének benne."

Erre kaptál egy gyönyörű választ, ami bizonyítja a tévedésed.

Ezt követően felteszel egy hasonló kaliberű kérdést: A kutyák táplálkoznak-e? Ostoba kérdés. Ha poénnak szántad, hiányzik a smiley. Erre is kaptál egy szép választ: " a fejlett civilizáció, a technika a számokon alapul" De ez az információ nem jutott el a 130 "cm3" :) agyadhoz. Nézd: "Nem találkoztam még ufóval, ezért őszintén kétlem, hogy közük van a jósláshoz" Ki beszél itt jóslásról? Minek hoztál fel még egy témát? Mellesleg én sem találkoztam még Istennel, mégis hiszek benne.

Ellentmondasz saját magadnak! Egyszer A-t mondasz, máskor B-t! Nézd csak! "

A többi választ elfogadom, csak a tiédet nem, de nagyon élénk a fantáziád" Érv nincsen!

Utána már elfogadod: "Nem mondom, hogy kizárt, pont annyira valószínű mint a Biblia, a Harry Potter és a görög politeizmus." NEM MONDOD, HOGY KIZÁRT!

A beszélgetésből simán látszik, hogy ki az alacsony százalékú ember, ki nem látja a fától az erdőt. Most is igazam van, ahogy simán eltaláltam, hogy nő vagy! Mégis a világot férfikak irányítják Istennek hála! Itt nem provokálás folyik, csak többet akartam kihozni, mint Higgy Mr. 140! Ennyi!

2013. jún. 3. 06:13
 23/36 anonim ***** válasza:

Nem kell ellenmagyarázat, mert nincs magyarázat sem. A numerológiának nincs valódi, tudományosan értékelhető és cáfolható alapja, csak ki van mondva, hogy így működik, és kész.

Tény, hogy nem lehet kizárni a létezését, részemről nem is mondtam ezt. Azonban semmi okunk sincs feltételezni a létezését, ráadásul ordít róla, hogy direkt "hozták létre", mert az embereknek szükségük van az ilyesmire. Óriási különbség.

2013. jún. 3. 09:49
 24/36 A kérdező kommentje:

Utolsó, kösz, hogy megfogalmaztad a gondolataimat, nekem már nincs sok kedvem.

Azért nem mondtom, hogy kizárt, mert nem vagyok olyan nagyképű, hogy ilyen magabiztosan kijelentsek valamit, amiről senki semmi nem tud. Ettől még óriási hülyeségnek tartam, de van rá kb. 0,0001% esély. És szerintem elég jól megmagyaráztam. Lehet, hogy valamelyik válaszom nem ment el, most nem fogom visszaolvasni, de születési dátumb azért nem lehet következtetni, mert valójában nem is létezik. Csak rámondjuk egy napra, hogy az melyik hónap hányadika, csak a könnyebb tájékozódás érdekében. Valójában teljesen más számot is mondhatnánk rá, de ez az elfogadott. És szerintem simán lehet, hogy az ufók nem high techhel jönnek, hanem általunk nem ismert képességük van.

2013. jún. 3. 10:07
 25/36 anonim ***** válasza:
9%
Nem vagy nagyképű!? Aki lebutázza az embereket, aztán utána ellentmond saját magának, miszerint lehetséges hogy mégis van a számoknak értelme. Aztán menőzik a 130-as IQ-javal az a személy a szerénység mintaképe, ugye? Az Ufók különleges képessége, hogy nem tudnak "matekul". Vicces vagy! XD
2013. jún. 4. 03:21
 26/36 A kérdező kommentje:
La lehühéznek, védekezem. Csak azt mondtam, hogy nem tudok mindent a világmindenségről, de nagyon kicsi rá az esély. Találkoztál már ufóval?
2013. jún. 4. 06:08
 27/36 anonim ***** válasza:
Guppi az ufók Gyíkok ! A Gyíkok nem tudnak matekul -.-
2013. jún. 4. 06:38
 28/36 anonim ***** válasza:
Guppi: az elejétől fogva próbálod összemosni a matematikát és a numerológiát, ami meglehetősen rosszindulatú érvelési hiba. Senki nem mondta, hogy a "számoknak" nincs értelme. A matematikának van értelme, függetlenül attól, hogy a kozmosz nyelve-e, a numerológiának pedig nincs.
2013. jún. 4. 09:45
 29/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, erre próbálok kilyukadni már egy ideje
2013. jún. 4. 10:54
 30/36 anonim ***** válasza:
Így már világos. Kiváló érvek, de attól még a kérdező hölgy nagyképű. Már csak a lekezelő válasza miatt is: higgy Mr. 140! Az ufókról pedig: mit jelent a szó maga? Hmmm...?? Idegen lény? Francokat. Undetecting Flying Object! Magyarul azonosíthatatlan repülő tárgy. Na már most mivel, ők nem angyalok/madarak. De még ha azok is lennének nem tudnak a légüres űrben több napig/hétig/hónapig... repülni ha az űr méretét vesszük alapul. Nah, s ebből következik az a tény, amit ha a többi nokedli nem is, de Ms. 130-nak eleve illene sejteni (hatalmas kamu a 130 IQ-d, tipikus női védekezési duma), hogy valami járművel érkeznek/érkeznének ha létezésük igazolt lenne. A NASAnál kik dolgoznak a kulisszák mögött? Mérnökök/matematikusok. A számok "lövik fel" az űrsiklót, pontosabban lőtték, mert már kivonták a forgalomból. Tehát egy szó, mint 100, az ufók 99%, azaz az értelmes idegenek nagyon jól vágják a matekot.
2013. jún. 5. 05:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!