Hogy képesek emberek olyan dolgokban hinni mint pl a numerológia?
El vagytok tévedve barátaim. Mutass rá, az eredeti ellenmagyarazátra! Hol van?
Ez lenne az?
" nem veszem be, hogy a születési dátumomban található számok bármit meghatároznak. Csak azt, hogy mikor születtem. Ha ez olyan nagyon tudományos dolog lenne, akkor a tudósok is hinnének benne."
Erre kaptál egy gyönyörű választ, ami bizonyítja a tévedésed.
Ezt követően felteszel egy hasonló kaliberű kérdést: A kutyák táplálkoznak-e? Ostoba kérdés. Ha poénnak szántad, hiányzik a smiley. Erre is kaptál egy szép választ: " a fejlett civilizáció, a technika a számokon alapul" De ez az információ nem jutott el a 130 "cm3" :) agyadhoz. Nézd: "Nem találkoztam még ufóval, ezért őszintén kétlem, hogy közük van a jósláshoz" Ki beszél itt jóslásról? Minek hoztál fel még egy témát? Mellesleg én sem találkoztam még Istennel, mégis hiszek benne.
Ellentmondasz saját magadnak! Egyszer A-t mondasz, máskor B-t! Nézd csak! "
A többi választ elfogadom, csak a tiédet nem, de nagyon élénk a fantáziád" Érv nincsen!
Utána már elfogadod: "Nem mondom, hogy kizárt, pont annyira valószínű mint a Biblia, a Harry Potter és a görög politeizmus." NEM MONDOD, HOGY KIZÁRT!
A beszélgetésből simán látszik, hogy ki az alacsony százalékú ember, ki nem látja a fától az erdőt. Most is igazam van, ahogy simán eltaláltam, hogy nő vagy! Mégis a világot férfikak irányítják Istennek hála! Itt nem provokálás folyik, csak többet akartam kihozni, mint Higgy Mr. 140! Ennyi!
Nem kell ellenmagyarázat, mert nincs magyarázat sem. A numerológiának nincs valódi, tudományosan értékelhető és cáfolható alapja, csak ki van mondva, hogy így működik, és kész.
Tény, hogy nem lehet kizárni a létezését, részemről nem is mondtam ezt. Azonban semmi okunk sincs feltételezni a létezését, ráadásul ordít róla, hogy direkt "hozták létre", mert az embereknek szükségük van az ilyesmire. Óriási különbség.
Utolsó, kösz, hogy megfogalmaztad a gondolataimat, nekem már nincs sok kedvem.
Azért nem mondtom, hogy kizárt, mert nem vagyok olyan nagyképű, hogy ilyen magabiztosan kijelentsek valamit, amiről senki semmi nem tud. Ettől még óriási hülyeségnek tartam, de van rá kb. 0,0001% esély. És szerintem elég jól megmagyaráztam. Lehet, hogy valamelyik válaszom nem ment el, most nem fogom visszaolvasni, de születési dátumb azért nem lehet következtetni, mert valójában nem is létezik. Csak rámondjuk egy napra, hogy az melyik hónap hányadika, csak a könnyebb tájékozódás érdekében. Valójában teljesen más számot is mondhatnánk rá, de ez az elfogadott. És szerintem simán lehet, hogy az ufók nem high techhel jönnek, hanem általunk nem ismert képességük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!