Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hogy képesek emberek olyan...

Hogy képesek emberek olyan dolgokban hinni mint pl a numerológia?

Figyelt kérdés
Mi ez, hogy a születési dátumomban minden benne van? Ha két ember egy napon születik, egyformák is lesznek? És a nevemben található betűk megmondjáh, hogy milyen vagyok? Pontosan hogyan? Mikor anyukám nevet adott nekem, előtte figyelembe vette a tulajdonságaimat, vagy a tulajdonságaim alkalmazkodtak a nevemhez? Lehet, hogy nem érződik, de most halálra röhögöm magam. Tényleg vannak ilyen buta emberek?

2013. máj. 30. 01:55
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Honnan tudod, hogy az ufók tudnak matekul?
2013. jún. 1. 18:52
 12/36 A kérdező kommentje:
Ja, azt elfelejtettem leírni, hogy éz mért baromság. A születési dátum, vagyis a naptár, mint olyan, egy kitalált dolog. Nincs kőbe vésve, a természathaz csak a használt periódusoknak van közük (nap, hónap, év), de ettől még 2013-at nyugadtan hívhatnánk 5643-nak is. Egyszerűen őseink kijelöltek egy napot a múltban, és azt mondták, hogy ez legyen 0. Nem a természet mondta nekik. És vanak az ilyen hülyeségek, hogy minél több kettes van aszületési dátumodban, annál okosabb vagy. Ezek szerint az 1991. 07. 03-án születettek már csak hülyék lehetnek? megszületett egy nep sok-sok ember a világon, és mind defektes? Én is?
2013. jún. 1. 19:10
 13/36 anonim ***** válasza:
Ir5
2013. jún. 1. 22:34
 14/36 anonim ***** válasza:
Bocsánat, siettem. Írtam, hogy a fejlett civilizáció nyelve. Na, már most, az Ufók nem gyalog jönnek hozzánk, hanem egy mérnöki alkotással, űrhajóval. Látom felteszel egy kérdést, majd nem fogadod el a válaszokat, kötekszel. Nem tudom hány éves vagy, de igen buta, ha ezt a 2-es szám maszlagot beveszed. A többihez nem fűzök kommentet. Látom fölösleges.
2013. jún. 1. 22:42
 15/36 A kérdező kommentje:
A többi választ elfogadom, csak a tiédet nem, de nagyon élénk a fantáziád. Ja 21 és 130 az iq-m ha már ennyire érdekel.
2013. jún. 2. 08:58
 16/36 anonim ***** válasza:
Én meg 30 és 140-es Iq-val, ami annyit tesz a te nyelveden, okosabb és tapasztaltabb. Köszönöm a bókot. Nem csak a fantáziám jó. Bár nem tudom, mire alapozod. Azt, hogy a fejlett civilizáció, a technika a számokon alapul vagy azt, hogy létezik okkult tudomány? Valahogy nem hihető a szavaidból ítélve a magas IQ-d. Ilyen hülyeséget kérdezni, honnan veszem, hogy az ufók tudják a matekot, ráadásul olvasni se tudsz (fejlett civilizáció), már megbocsáss de 90-es IQ-ra vall. Ráadásul megcáfolni se tudtad az állításom. Miről beszélünk? Mellesleg Higyj amit akarsz!
2013. jún. 2. 11:18
 17/36 A kérdező kommentje:
Higgy Mr. 140!
2013. jún. 2. 13:42
 18/36 anonim ***** válasza:
Most már csak 70 IQ, amit elhiszek a kerdezőtől s biztos, hogy nő. Azok ragaszkodnak így makacsul a saját hülyeségükhöz. Magyarázatot nem tudnak adni. Felvágni a magas IQ-val azt igen!
2013. jún. 2. 14:38
 19/36 A kérdező kommentje:
Elmagyaráztam, hogy miért nem hiszek ebben. Ha egyszer lehülyéznek, muszáj visszavágni, bár korábban még soha nem mondták rám, hogy buta vagyok, szóval ez inkább vicces. Nem találkoztam még ufóval, ezért őszintén kétlem, hogy közük van a jósláshoz, vagy bárminek is hívjuk. Igen nő, sok okos nő van és még több ostoba férfi, szóval ez nem nagy érv. Nem hiszek semmiben, amit nem bizonyítottak be, mert így tévedhetek kisebbet. Nem mondom, hogy kizárt, pont annyira valószínű mint a Biblia, a Harry Potter és a görög politeizmus. Azért nem kell lehülyézni, mert szkeptikus vagyok.
2013. jún. 2. 14:50
 20/36 anonim ***** válasza:
Kérdező: csak provokálnak az alacsony százalékú úriemberek, feleslegesen töltöd az idődet a válaszadással. Mindig ezt teszik.
2013. jún. 2. 18:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!