Mennyire hisztek a horoszkópokban?
Figyelt kérdés
kíváncsivagyok(:2020. máj. 17. 19:12
21/47 anonim válasza:
Beszélj 1000 különböző nyiilassal és rájösszhogy 1000 különböző ember lesz
22/47 anonim válasza:
Hát persze, hogy nem. Szép lenne ha csak 12 fajta ember létezne. Ez szerintem egyfajta általánosítás. Én azért is hiszek benne, mert nekem már “jósoltak” bolygó állásból, számmisztikából is. És eddig sok minden bejött. Például az is durva volt, hogy még Decemberben azt látták nekem, hogy mintha március környékén nem mennék már iskolába. Csodálkoztam is, hogy ez hogy lehet? Csak nem rúgnak ki vagy valami? És lám, bezártak az iskolák márciusban.
23/47 anonim válasza:
A baráti környezetemben szinte mindenkire igazak azok a tulajdonságok, amiket mondanak az adott csillagjegyekre, pozitítv/negatív is. Ez nézőpont kérdése, aki egyáltalán nem hisz benne az nem is fog sosem, ugyanez fordítva. Aki nagyon elutasító ezzel szemben az persze hogy 1000 nyilas közül nem fog találni 2 ugyanolyat, mert nem is akarná elfogadni hogy van.
24/47 anonim válasza:
Persze ha van egy leírás a nyilasokról akkor valószínűleg 1000-ből többre is igaz lesz akár csak részletesen is. De akkor mi van a maradék emberrel akikre nem igazak? Rájuk miért nem igaz akkor?
25/47 anonim válasza:
Ez olyan hogy valaki nem hisz valamiben egyáltalán, még ha kézzel fogható bizonyíték is jönne, ő akkor se fogadná el, valami mással magyarázná mindig. Egyikünk se fogja megváltoztatni a másik véleményét. Ami az én szemszögemből hatos, az a tiédből kilences. Sosem fogunk egy oldalt képviselni, ez van, különbözőek vagyunk, mind másban hiszünk, de ez nem baj.:)
26/47 anonim válasza:
Ha lenne rá bizonyíték hidd el én lennék az első aki bocsánatot kérne tőletek és elfogadná hogy tényleg úgy van. Én nem kötekedésből írok ide egyébként csak próbálom megérteni hogy mi alapján hisztek ezekben. Pl amit az előbb kérdeztem hogy ha 1000 emberből 50-re igaz a leírás akkor a többi 950-re miért nem?
27/47 anonim válasza:
Nem mindegy? Ha nem hiszel benne, akkor nem hiszel. Én mondhatok bármit hogy képviseljem hogy igaz, de attól még lehet hogy neked van igazad! Sosem fogjuk megtudni, hogy kinek van igaza. Ez hit kérdése. Megint azt tudom felhozni, hogy valaki hisz Istenben, valaki nem. Ez olyan kérdés volt kb, mintha valaki megkérdezné hogy: Ha létezik Isten, akkor mégis hol van? Hát tudja a fene, az is lehet hogy nem létezik. Erre sem fog sosem senki konkrét bizonyítékot találni! vagy HISZEL benne vagy NEM! Azt sem mondhatod, hogy nem létezik, mert mire alapoznád azt a választ? Remélem érted..:D a kérdésedre pedig azt tudném írni, hogy mivel nem 12 fajta ember létezik a világon ahány csillagjegy, ezért természetesen nem fog mind az 1000-re igaz lenni az adott tulajdonság. Ez egyfajta általánosítás. A horoszkóp nem varázslat mint a mesékben, hogyha most azt mondják hogy az ikrek kétszínű és akkor az mind a 300 millióra igaz! Maximum a mesékben. Ez vagy igaz rád vagy nem. De látod, ez is mennyire érdekes, én hiszek benne, és az minden ismerősömre igaz az adott tulajdonságok, te nem hiszel benne, és senkire sem igaz! HIT KÉRDÉSE!!!
28/47 anonim válasza:
Viszont az, hogy a bolygók állása valamilyen szinten befolyásolja az embert, az szerintem szintén igaz. Csak gondolj a Holdra, az is tudja befolyásolni az embert, van hogy nem tudsz elaludni teliholdkor. A Hold is rengeteg mindent befolyásol, nem csak az embert, hanem mindent.
29/47 anonim válasza:
pl a Nap is befolyásolja az embert, le tudsz égni ha sokat vagy napon! nem minden bolygó/égitest befolyásolja az embert fizikailag, hanem mentálisan is akár.
30/47 anonim válasza:
Meg szerintem túl nagyok az elvárásaid a horoszkóp felé, ez nem mese, vagy valami tündér aki létrehozta ezt, és abból minden igaz. Van valóság alapja is, meg van természetesen sok olyan is, ami nem jön be/nem igaz rád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!