Ti hisztek a horoszkópokban?
Semmi reális, tudományos alapja nincs.
Mi a franc köze lenne a születési hónapodnak és a bolygók állásának a szerelmi életedhez vagy magához a közérzetedhez? Nyilván semmi.
Igen, sőt mindegyikban!
Mindegyikben, még az ellentmondókban is, hiszen gyakorlatilag semmi más nem tudja a kisemberek (nem a méretükre, hanem az IQ-jukra gondolok!) fantáziáját ennyire megmozgatni!
Felejtsd el bármi ilyet olvasol.
Először is azért mert ennyiből nem lehet megmondani sem a flörtöt sem azt hogy összejöhetnétek. Merkúrt kell vizsgálni. Ha elvagy vele, elflörtölgetsz akkor hajrá aztán randizz vele, de kérdéses a " régebben " az mikor volt.
Mert semmi sem ugyanaz mint régen, tehát lehet most már nem is tetszel neki. És nem a flört fogja a "sikerességet" létrehozni.
Ezek szerint lehet hinni:
Természetesen figyelembe kell venni, hogy legtöbbször más a 'hit', mint a 'valóság'!
Hát, én a sajátomat szoktam nézni, és na az van, hogy én amúgy hiszek;
de volt olyan, hogy egyszer az egyik weboldalnak a horoszkópja mindig telitalálat volt, vagy közel az, nem emlékszem már, mert mostanában nem néztem, és azzal a weboldallal párhuzamosan még néztem egy másik weboldalét is, annak a dolgai meg tökre nem illettek rám. És utána mikor szemléletmódot váltottam, úgy általánosságban másképp kezdtem hozzáállni az élet dolgaihoz, akkor megcserélődött a dolog, és amelyik weboldalé addig mindig igaz volt rám, az onnantól már totál nem talált be, viszont a másik , ami addig egyáltalán nem passzolt, sorozatosan bejönni kezdett. Szal én amúgy alapvetően hiszek, meg pl a számmisztika pl az is sok mindent tud névből meg születési dátumból. Ja és a párhoroszkópok szerintem egyébként azok is jól működnek. Eddig mindig olyan jött ki, amikor reálisnak, valósnak bizonyult, amiket kiírt két csillagjegyünk alapján valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!