Ti hisztek a horoszkópokban párkapcsolati téren? (Ikrek-ikrek)
én nem hiszek, párom hisz, ennyi.
nem horoszkóp alapján választom a páromat.
ezeket is csak emberek írják, főleg azok baromságok, amiket napi szinten írnak.
mert a horoszkópnak van egy bizonyos része, ami állandó, az valamennyire igaz rám.
párom iker, én oroszlán, az iker levegőjegy, én tűz.
már 4 éve együtt vagyunk.
apukám mérleg (levegő), anyukám kos (tűz). anyukám mostani februári haláláig együtt voltak 37 éve.
Sajnos a parommal horoszkop alapjan nem illunk ossze de 10 eve egyutt vagyunk. A szuleim se, ok 30 eve vannak egyutt.
De van ami bevalik. Peldaul a legkevesbe hozzam illo csillagjegy a Halak, es tenyleg taszitjuk egymast az osszes halak emberrel a kornyezetemben. Nem csak ferfiak, hanem no ismerosok tekinteteben is igaz ez. Pedig szimpatikusnak tartjuk egymast, de egyszeruen nem ertunk szot. Mar tobbszor volt hogy valakit megismertem, es ereztem, hogy nem, egyszeruen keptelenek vagyunk egy hullamhosszra kerulni, es megkerdeztem h halak vagy? Es mondta hogy igen.
mert a napjegy önmagában túl kevés információ. A teljes képlet kell. Az pedig rám nagyon igaz.
Amúgy apám ikrek és soha nem csalta meg anyámat.
Az én szüleim is ikrek-ikrek páros. Az egész kapcsolat egy katasztrófa volt, többször szét is mentek, majd néhány éve végleg.
Náluk nagyon bejött a negatív jóslat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!