Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik csillagjeggyel a legjobb a szex?
Még a hozzáértők szerint sem csak 12 féle ember létezik. :-)
Azzal a legjobb, akivel összetartozol.
Az Ikrekkel nem lehet rossz, mert dupla élvezet, Mary-Kate és Ashley Olsen meg is felelne erre célra.
Persze ha úgy alakul, egy Szűz lánynak is szívesen elveszem a szüzességét.
A politika engem hidegen hagy, a történelemtudásom meg kissé ködös, nem nagyon vágom, ki volt az a Szálasi, de sztem egy Nyilas lánnyal is ellenék az ágyban.
A Vízöntőt már kevésbé kedvelném, nem szeretem ha valaki pazarolja a vizet, de egy laza kis szexet azért vele is bevállalnék.
Hát az ilyen Bak,Kos,Bika,Rák,Oroszlán,Skorpió valahogy nem vonzanak, az állatokkal valahogy nincs kedvem szexuális kapcsolatot létesíteni, max a Halakkal vállalnám be, de csak ha ilyen sellőhalak, bár azt mondjuk nem tudom ,hogy náluk hova kell bedugni.
Hát így ezek alapján, alapos mérlegelés után arra jutottam, hogy a Mérleggel a legjobb a szex.
Remélem tudtam segíteni.
Na de most komolyan, egyértelmű, hogy a kossal, mert én is az vagyok. :D Heves, temperamentumos, igazi szex.
Ennyi XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!