Mennyire hisztek a horoszkópokban?
en pl ikrek vagyok, es nagyon zavar az altalanositas, hogy mindenki ketarcunak gondol ugy hogy meg nem is ismer. volt, hogy a horoszkopom miatt hagyta valaki abba a beszelgetest velem, mikor kiderult. nem gondolom, hogy egy adott intervallumban szuletett emberekre igaz lenne mindaz, nem attol lesz valakinek ket oldala mert pl majusban szuletett. a horoszkopos “oldalak” stb amik tenyeket irnak egy adott jegyrol altalaban olyan jelzoket hasznalnak amik atlagosak es kb minden emberben megtalalhatoak, ezert konnyen magunkra lehet venni.
szoval a valaszom egy nem, szerintem ez egy hulyeseg:)
Hát, hiába olvassa fel nekem egy barátnőm folyton a horoszkópomat (ő nagyon fontosnak tartja) még egyszer se talált rám az a bizonyos beígért szerelem :D
Aranyosnak gondolom, de nem hihetőnek, szóval ha nagyon unatkozol egy orvosi rendelőben, el lehet vele ütni az időt, hogy azt olvasgatod, de nem kell komolyan venni, amit ír.
Az általánosítások, konkrétan, amire épül, gyakran bántóak és nyilván az általánosított személyek többségére nem igaz. (Például az a régi "oltás", hogy a szőkék buták)
Én pl. oroszlán vagyok, de akárhányszor elmondom valakinek, elcsodálkozik, "hogy lehetek az", csak mert nem egyezek meg az újságban leírt személyleírással. 🤷
Semennyire...pl. ott vannak a "kos" jegyűek. Ha azt írják a horoszkópban, hogy szerelemben változás lesz, akkor a világon ÖSSZES kos-jegyűre igaz? kötve hiszem...
Elolvasok egy olyan jegyű horoszkopot, ami nem rám vonatkozik...de az is igaz lehet rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!