Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mennyire hisztek a horoszkópok...

Mennyire hisztek a horoszkópokban?

Figyelt kérdés
kíváncsivagyok(:

2020. máj. 17. 19:12
1 2 3 4 5
 11/47 Clay Morrow válasza:
95%
Semennyire.
2020. máj. 17. 22:17
 12/47 anonim ***** válasza:
78%
Elolvasom, de nem feltétlen jön be.
2020. máj. 17. 22:53
 13/47 anonim ***** válasza:
82%

Az ég világon semennyire sem. Semmi logikus alapja nincs a horoszkópnak. Kismillió bizonyíték van hogy hülyeség az egész, és az a szomorú hogy ennek ellenére nagyon sokan hisznek benne.

Nem értem hogy hogy létezhetnek ennyire elvakult emberek :D

Tegyük fel egy csillagjegyre leírnak valami tulajdonságot, 1000 emberből 10-re igaz és azt mondják hogy húha ez tényleg működik. What? :D

2020. máj. 17. 23:13
 14/47 Noblesse Oblige ***** válasza:
91%
Én sem hiszek. Ezek a skatulyák borzasztó rosszak, mert bár nekem volt személyre szabott horoszkópom elemzésén is.... az sem járt közelebb az igazsághoz velem kapcsolatban.
2020. máj. 18. 15:08
 15/47 anonim ***** válasza:
Én hiszek. Én Ikrek vagyok, és igaz rám, hogy kétoldalú vagyok.
2020. máj. 18. 17:28
 16/47 anonim ***** válasza:
#15 és ez neked már elég bizonyíték arra hogy működőképes dolog a horoszkóp? Kérdezz meg 1000 másik ikrek jegyű embert és hidd el hogy nem mindegyikük lesz ugyan olyan személyiségű ember
2020. máj. 18. 18:34
 17/47 anonim ***** válasza:
Jó persze, hogy nem. De attól még valamennyire hiszek benne, mert valószínűleg nem a szomszéd Mari néni találta ki ezt az egészet.
2020. máj. 18. 18:40
 18/47 anonim ***** válasza:

És ezt miből gondolod? Honnan jött rá szerinted valaki arra hogy hogyha egy ember ilyen és olyan csillagok állásakor született akkor ilyen meg olyan tulajdonságai lesznek? Pontosan ez történt amit írsz, egy ember fantáziált vagy épp csak általánosított 1-2 emberről és ráfogta hogy biztos azért van mert ekkor meg akkor született.

Gondolj bele szerinted az hogy határozza meg valaki viselkedését hogy mikor született?

Ezzel ellentétben nagyon sok dolog van ami ténylegesen befolyásolja az ember személyiségét pl. neveltetés, a környezet amiben felnőtt, az emberek akikkel találkozott, a dolgok amiket átélt élete során stb.

2020. máj. 18. 18:48
 19/47 anonim ***** válasza:
Jó hát ez megint olyan dolog hogy vagy hiszel benne, vagy nem, ez nálunk tárgytalan dolog, mert 2 különböző nézőpontunk van. Én spirituális személyiség is vagyok, hiszek az ilyen dolgokban. Biztos van olyan dolog amiben meg te hiszel én nem. Ez olyan hogy valaki azt mondja létezik Isten, valaki szerint meg nem. Egyikre sincs bizonyíték.
2020. máj. 18. 18:57
 20/47 anonim ***** válasza:
Viszont az bizonyított hogy a horoszkópja alapján nem lehet megmondani valakiről hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik. Beszélj 10010
2020. máj. 18. 19:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!