Ti hisztek a horoszkópokba?
Eddig teljes mértékben igaz volt a horoszkóp, a sajátom is beleértve.
Készítettem már horoszkópot màs személyeknek is, nem tévedtem eddig, maximum kissebb-nagyobb eltérések voltak.
A teljes horoszkóp nem csak azt tartalmazza hogy a Szűz jegyében születtél, ez félrevezető és pontatlan. Ez csak egy dolog, sok más van még amit még kell nézni.
Igen, hiszek. Sajnos pont ugyanolyan vagyok, mint amilyennek a Skorpiókat leírják (nem túl fényes színben tüntetnek fel minket).
Egy skorpió lány.
Annyira nem veszem komolyan, de pl ha magazinban irnak valamit a horoszkopomról, akkor azt szeretem elolvasni :D
Amugy én vízöntö vagyok és a kollégam mondta, hogy a vízöntök nagyon beképzelt népség -.-
Amig ilyet nem hallasz addig nincs gáz :D
20 éves lány ként, hidd el egyáltalán nem érdekel, hogy migyen csillagjegy vagy - meg mást se :D
Persze.
A világ összes horoszkóp fajtájában, egyszerre.
Ha ellentmondanak egymásnak, mindíg a kedvezőbbet veszem figyelembe.
Röhögni egyet néha elolvasom. Kivéve amikor olyan mint a kiskegyed hogy az én szülinapomat kegyesen kihagyja.
Aki komolyan hisz a horoszkópokban az tudatlanul aszerint viselkedik. Ennyi.
Egy dolgot tisztázzunk: Horoszkóp nem egyenlő asztrológia
Asztrológia a csillagok állásával foglalkozó tudomány, azzal állapítja meg a személyiséged, hogy születésedkor melyik bolygó hol állt.
Horoszkóp ellenben, mind nyomtatott mind elektronikus formában egy humbug, az Asztrológia lefölözése.
#2-#9
Átérzem :'D
Minket senki se szeret xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!