Ti hisztek az asztrológiában? Konkrétan arra gondolok, hogy a születési idő és hely alapján megállapított bolygóállásból megjósolható a jövő.
Nem véletlen direkt nagyon általános dolgokat jósolgatnak, másrészről pedig hogy nem fogalmaznak konkrétan. Gyakorlatilag bármit mondanak, abba az emberek nagy része bele tud magyarázni valamit, ha nagyon akar.
Én is direkt ennek ellenőrzésére kipróbáltam már valótlan adatokkal is, és elég egyértelmű lett az eredmény. Közönséges átverés az egész.
en csak a gasztronomiaban hiszek. nagyon szkeptikus vagyok veluk, az elso kommentelo megadta ra reszben a valaszt. amugysem hiszek a predesztinacioban, foleg nem ilyen szammisztikaban, esetleg horoszkopban.
az ido szerintem tobb sikon fut, nem csak egy jovo letezik, hamar valtozik, ezert nem josolhato meg.
Az 100%, hogy a csillagok fènyt árasztanak ès ez a fèny hullámokban terjed. Egymásra hatással vannak ès egymás bolygóira is. A hullámok az egèsz vègtelent bejárják, hullám völgy, hullám domb. Fèny ès sötètsèg.
A vízbe dobott kő ezt jól szemlèlteti. A hullámok forrása, minèl intezívebb ès gyorsabb kibocsájtó, annál hamarabb èr vissza hozzá a reakció. Ezek szintèn hullámok mindenhonnan. Az ember is hullámokat ereget ès minden lètező dolog.
4.
És akkor mi van, ha a csillagok fényt bocsátanak ki? Mekkora hatása lehet egy távoli csillag fényének itt a Földön?
És ha hatása van, akkor vezesse már le valaki, miért "hat" másképp az az asztrológia szerint? Mitől más az a hatás, ha valaki Nyilas vagy Bak?
Addig jó míg távoli csillagok nincsenek ránk nagy hatással. Ha komoly hatással lesznek - pl. egy aránylag közeli szupernóva vagy hasonló - az baj lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!