Ti hisztek az asztrológiában?
Figyelt kérdés
Ki keres e szerint párt? Esetleg a csillagjegyek alapján?2018. febr. 10. 06:30
1/7 anonim válasza:
Utána szoktam kíváncsiságból olvasgatni a párhoroszkópoknak, de nem erre építek és remélem múlik semmi rajta.
2/7 anonim válasza:
Igen, de nem veszem véresen komolyan. Astronet.hu-n elolvasom minden nap a napi horoszkópomat, az esetek 50%-ában be is jönnek a jóslatok, ami szerintem egész jó arány. Tegnapi nap pl. nagyon el lett találva. Én csak jó szórakozásnak tartom olvasgatni, mit mondanak a csillagok, de nem befolyásol semmiben.
4/7 anonim válasza:
Igen.
De az asztrógia sem tudja megmondani azt, amit az életben (beleértve a párkapcsolatot) magad tapasztalatából kell megtanulni.
5/7 anonim válasza:
Nem hiszek benne. De szerintem ha sokat olvasod őket biztos illeni fog rád a tied.
6/7 anonim válasza:
Nem. Sajnos be kellene látni, hogy csillagok állása nem befolyásol semmit. A csillagok, amikre az asztrológusok hivatkoznak, több milliárd fényévnyire levő izzó gázgömbök, ráadásul az egy csoportba, csillagképbe tartozó csillagok nincsenek is együtt, csak úgy látszanak, mint csoportok, mert térben el vannak tolódva. Semmi nem igazolja a horoszkópok valódiságát, csupán néha betalál az ügy, pl. egy mérleg bizonytalan, azzal tovább táplálódik a hit. Az emberek lelkét, tulajdonságait inkább a neveltetés, a gének és a környezet határozza meg. Persze hinni lehet, az nem tilos senkinek. Ha attól valakinek jobb, hogy hite szerint azért csalja meg a párja, mert ő egy vízöntő, nem pedig azért mert a másik jobb az ágyban, akkor higgye azt.
7/7 anonim válasza:
Részlegesen hiszek benne, tudom, hogy mely típussal nem tudnék kijönni, de mivel bevállalós vagyok, így szívesen harcolok ellenszélben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!