Hisztek az asztrológiában?
Figyelt kérdés
Nemet/kort, kössz!2011. márc. 27. 16:41
1/12 anonim válasza:
Nem hiszek a földöntúli dolgokban.
Férfi/Születési dátum: 1835.09.09
2/12 A kérdező kommentje:
Te tényleg 75 éves vagy, vagy csak poénkodsz?
2011. márc. 27. 17:24
3/12 anonim válasza:
Meglátásom szerint a bolygók állásának lehet hatása a magzatra. Bár nézeteim alapján inkább a fogantatás pillanatában, mint a születéskor. Személyes tapasztalataim alapján pl a horoszkóp egész jól bejön, de azért nem kell túlzottan komolyan venni.
38F
4/12 A kérdező kommentje:
Most akkor ez semleges?
2011. márc. 27. 17:29
5/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem.
Most őszintén, nem lehet egyetlen logikus érvet sem hozni mellette.
21L
6/12 anonim válasza:
Asztrológia helyet inkább foglalkozz matematikával. Remélem rájössz, hogy miért írtam...
8/12 A kérdező kommentje:
Jó, elnéztem a 8-ast. És csak azért kérdeztem, hogy felmérést végezzek.
2011. márc. 27. 18:59
9/12 anonim válasza:
A magazinasztrológiában nem hiszek. A születési óra/perc által felállított, pontosított horoszkóp viszont megdöbbentően nagy segítséget képes adni, így ebben hiszek.
25/N
10/12 anonim válasza:
Talán csak az alaposban.
Ha valaki az alapján ítél, hogy ez kos vagy rák vagy szűz vagy bárki, az nevetséges. Mert több kost is ismerek és mind másmilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!