Mi volt az eddigi legviccesebb álmotok?
Repülő csészealj helyett, repülő fejjel lefele bögre :D
meg most nem rég volt egy olyan hogy álmodtam valami ki*aszott nagy marhaságot és mondtam álmomban h hát ez hülyeség biztos csak álmodom, és felkeltem.
egyszer azt álmodtam hogy vállalkozó voltam és kaptam egy banktól egy levelet amiben a megszólításon kívül csupa halandzsaszöveg volt.
máskor meg repülő keménykalapról álmodtam, és valaki azt mondta hogy a kalap azért repül mert tudományos szocializmus van benne. mindez Váczi Mihály vízvezetéke mellett történt :P
egyszer meg azt álmodtam hogy én vagyok Colombo hadnagy és egy manöken halálát kellett kinyomoznom. de hirtelen kiderült hogy az nem is manöken volt hanem egy műanyag próbababa!
Nekem tegnap elég fura érzésem volt. :D
Azt álmodtam, hogy zenét hallgatok (Tankcsapdát) anya reggel pont jött szólni, hogy öltözzek (suli miatt-.-":D) és amikor szólt akkor egyszerre a fejembe volt a ritmus, fel kellett fogni, hogy anya mit mondott és azon gondolkoztam, hogy milyen nap van és hogy most túlterheltem az agyam és bealszok. :D Egyszerre ennyi dolog volt eszembe :D fura volt...
az egyik haverom azt álmodta h gurul a nagy kerék xDD és felkelt odamegy az anyához és elkezdte neki mondani h anya anya a nagy kerék a nagy kerék anya a nena elvitte a nagy kereket de anya a nagy kerék utána megmérték a lázát és 39 volt szal xD
meg a kérdező álmához kapcsolatban van 1 faxa sztorim nem álom de azért leírom az unokatesóm kint volt Belgrádban 1 építkezésen és az egyik haverja nagyon unta magát sok pénze volt a telefonon eleinte betűnként írta a smst utánna meg kitalálta azt h: hé Robi (így hívják az unokatesómat) küldjél már pár rakétát Belgrádból mert Hajdújárást tejesem megostromolták a mókusom nagyon elfajult a hejzet nagyon odabaxot mikor mutatta smsket
Jajj, én tegnap álmodtam, hogy felszállok egy lóra és a ló rohant én meg valahogy a levegőbe maradtam utána.. és mindig vissza tolatott alám.. :DD
17/L
Ezek nagyon jók!:D Tegnap volt egy elég hülye álmom. Van egy vajszínű perzsa cicánk, akit bent tartunk a házban és az álmomban a macska úgy mozgott, mint aki csípőficamos:D szal valami volt a lábával, mikor mondtam anyámnak, hogy csináljon már vele valamit. Erre ő fogott egy konyhakést és a fejétől a farkáig felvágta a macskát :D Valami kis mütyürkét belenyomott és varrócérnával összevarrta. Meg is gyógyult a macska:D:D
Aztán régebben volt egy másik álmom is ezzel a macskával. Azt álmodtam, hogy tesóm elmebeteg és le kellett kötöznünk. De ő valahogy elszakította a szíjakat, elkapta a macskát és megfojtotta. Apám utána visszakötözte a habzó szájú testvérem, anyukám meg sírva vitte ki a cicát eltemetni.xD Igen ez a kettő egy kicsit morbid, de ahogy megálmodtam az nagyon poénos volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!