Mi volt az eddigi legviccesebb álmod/álmaid?
Hát, 2 van. Ebből csak az egyik olyan, amibe ha ma is belegondolok percekig röhögnöm kell :D
1) Teljesen abszurd körülmények közt, de megálmodtam az Egy Akatsukis Élete című paródiának pár képkockáját. Valamint álmomban beszélgettem a sorozat készítőjével. :D
2) (eddigi legabszurdabb és legviccesebb álmom)
A barátnőmmel egy régi kocsiba mentünk Hitlerhez, mert anyám mondta hogy vigyek neki tepertőt. Megérkeztünk, bementünk, Hitler tv -t nézett és érthetetlen okokból a szék mögött amin ült, az én kanapém volt, rajta az egyik kedvenc takarómmal. (ilyen kis cica mintás takaró :D) Beszéltünk vele, megkérdeztük, hogy van meg ilyenek, aztán elköszöntünk, és mentünk a kocsi felé. De közbe azon gondolkodtam hogy vissza kéne szereznem a takarómat. Aztán rájöttünk hogy a tepertő a kocsiba maradt, úgyhogy mondtam a barátnőmnek "majd én odaviszem". Visszamentem. Hitler már nem Tv -zett. Felkaptam a takarómat, de gondoltam jobb ha szólok neki, hogy elviszem. Elmentem megkeresni őt, és egy régi bárpultszerűségnél iszogatott valamit egy másik szobában. Mondtam neki: "itt a tepertő, de ezt a takarót most elviszem..." És ekkor Hitler valami irtózatosan nyávogós hangon: "nem! ezt nem viheted el! ez az én takarócskám!" Én: "dehát ez az enyém..."
Ekkor Hitler egy baseball ütővel le akart ütni, de én kikerültem az ütést, elkezdem rohanni kifele a kocsi felé, de a kertkapuban Hitler utolért. Hozzávágtam a tepertőt, beugrottam a kocsiba intettem a barátnőmnek hogy lépjen a gázra és elmentünk. Hitler meg mérgesen nézett a keréknyom után.
Konkrétan semmi értelme nem volt. Mikor felkeltem csak néztem ki a fejemből, hogy WTF??? o.O Aztán pedig majdnem a fél napot végigröhögtem. :D
Mentem ki a házunkból és előtte nekünk ott volt egy jó nagy bokor és onnan kimászott egy 6 lábú kb 2 méter magas fekete kutya. Én meg felmásztam a kapunkra és onnan kiabáltam, hogy valaki segítsen nekem. Erre odajött a kutya aki rejtélyes módon nem ért fel hozzám és közölte, hogy "-Én most meg foglak enni, ne aggódj fájni fog, de legalább finom leszel" És itt egyszer csak átváltozott egy nagyon helyes pasivá. Én meg mondtam neki, hogy "-Nehogy megegyél a helyes fiúk nem eszik meg a lányokat." Ő meg mondta valami nagyon eldeformált hangon, hogy nem érdekli mert ő egy kannibál. És amint ezt kimondta tüll szoknya lett rajtaXDDD
Aztán felébredtem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!