Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi volt az eddigi legviccesebb...

Mi volt az eddigi legviccesebb álmod/álmaid?

Figyelt kérdés
Bármilyen álom lehet a lényeg hogy nevetve keltél fel vagy napokig nevettél rajta.:D
2011. jún. 22. 00:51
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

voltak vices álmaitok:D van amin sokat nevettem:D énis elmesélek egyet:

Érettségi elött álmodtam ezt a hülyeséget:D

Tehát úgy volt hogy elmentünk a plázába IQ-tesztet csinálni mert aztmondták a tanárok hogy az az érettségi első fele(utálom a plázákat XD) aztán amikor végeztünk vele akkor a második fele meg úszás volt :D és így elegem lett az egészből fogtam egy taxit és a sofőr Jack Sparrow volt xdxx

2011. jún. 22. 10:36
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__alomfejtes__1300861-..

Szerintem ez az egyik "legbolondosabb" álmom, de attól még lehet, hogy ennél hülyébbet is álmodtam már. :)

2011. jún. 22. 12:05
 13/22 Succulent válasza:
100%

Persze hogy volt már :D egyszer azt hogy én voltam Nina Sayers a fekete hattyúból, és akkorát nyaltam a színpadon hogy ott röhögtem magamon, és amikor felébredtem egész nap azon röhögtem hogy elnyaltam xD

Egyszer meg hogy ordibálok és röhögök az utcán, valaki oda megy hozzám és egy jó nagyot lekever és én még a földön fekve röhögök :D Érdekes volt és vicces ^^"

2011. jún. 24. 13:03
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Hááát... ő... :D Én ezt nem is tudom hogy megfogalmazni.

Az iskolában diktálta a kémia tanárúr a történelem(?) anyagot. A Zolika feltett valami kérdést, mire a tanárúr borús arccal azt mondta, hogy "anyádat", erre a Zolika tiszta víz lett, elkezdett forogni, és egy vízcsepp pont a tanárúr szemei közé repült. Arra ébredtem hogy fuldoklok a röhögéstől :/

2011. jún. 25. 21:08
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszer egy sötétkék cápa harapott a combomba a közeli közértben, a gondolasorok között. Na én ezen röhögtem, hogy hogy lehet egy cápa sötétkék és mit keres a víz nélküli közért padlóján? :-) (nem fake, tényleg álmodtam ilyet egyszer)
2011. jún. 26. 06:58
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem egyszer volt egy hülye álmom, arra már nem emlékszem hogy mi volt az, de arra igen, hogy amikor felkeltem, (szakadtam a röhögéstől, de úgy hogy a víz is kivert) hát mondjuk az nem volt nagy felkelés mert a röhögés miatt elestem, a földön is fetrengtem, anyámék találtak rám, mindenkit felvertem a röhögésemmel, (azt mondták, még sikítottam is az örömtől) és állítólag azt ordibáltam, h: ,,Zöldsééééég" xDDD persze úgy hogy már könnyeztem, és görcsbe álltak az arcizmaim a nevetéstől...

Egy másik álmom is elég fura... nem is olyan rég egy hete volt, hogy az egyik osztálytársnőmet láttam, meztelenül, tehéntőgyekkel, miközben a suliban ugrál.

2011. jún. 26. 10:55
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

én vagyok az utolsó hozzászóló, de eszembe jutott még egy:

egyszer láttam a barátnőm nagymamáját egy talicskában ülve, olyan hajjal, mint a Simpson családból Simpson mamáé, az a toronymagas paróka.

2011. jún. 26. 10:57
 18/22 anonim válasza:
100%

én azt álmottam eccer h elmentem egy elwis koncertre a SYMA csarnokban (:D) és elwis felhívott a színpadra h énekejjek. nos engem jobban szerettek mint őt és én lettem a híres a nevem misu prézli lett :D jajj xd

ne egyetek derejét alvás elött :D

2011. jún. 26. 14:15
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy élő counter-strike pályán voltunk, ahol faágakkal harcoltunk, és valami űber-király fegyverünk volt amiben a töltény ilyen pici piros termés volt. :DDDDDDDDD Viszont a fájdalmat érzetem. :DD Ám napokig nevettem rajta. :DD
2011. jún. 26. 15:13
 20/22 anonim válasza:
100%

Még kiskoromban volt egy fura álmom de még mindig tisztán emlékszem rá: Este volt, mindenki aludt, csak én nem, és egyszer csak azt vettem észre hogy hatalmas dínók vannak a házban és jönnek be hogy megegyenek. Elkezdtem visítozni anyumnak hogy "anya anya megesznek!" és bebújtam az ágyneműtartóba. Utána egyszer csak azon kaptam magam, hogy már világos van és kint vagyunk a folyosón, és ott fogócskázunk a dínókkal:D Aztán anyukám kinyírta az összeset, majd a fürdőkádban közösen(két tesóm, anyum meg apum)felszeleteljük őket, aztán ők lettek a vacsi. :D

Aztán úgy kb. fél évvel ezelőtt álmodtam azt, hogy kerge egy krokodil a szobámban, ki akartam menni, de az ajtó zárva volt, ágyról kanapéra ugráltam, aztán a krokodil elkezdett üvöltözni hogy "b*zdmeeeeg megeszlek. enyém leszel b*zdmeeg":DD aztán elkezdtük tök nyugodtan beszélgetni, mintha nagy haverok lennénk, de közben még hajtogatta hogy amúgy még mindig meg akar enni.:D Aztán hirtelen azon kaptam magam hogy én kergetem őt, és én üvöltöm ezt neki. Aztán mondtam neki hogy nem bántom, összebarátkoztunk. Én leültem az ágyra ő meg mászkált a szobában, aztán hirtelen megállt és a szemembe nézett, és akkor elkezdett valamit mondani, de felébredtem. :D Azóta azon gondolkozom, hogy mit akart mondani..

2011. jún. 26. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!