Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi volt az eddigi legviccesebb...

Mi volt az eddigi legviccesebb álmotok?

Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 18:05
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a kérdés nem ide, hanem inkább az Egyéb kérdések - Humor részébe tartozik. De amúgy már nem emlékszem. :D
2010. máj. 8. 18:17
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de röhögve ébredtem fel.
2010. máj. 8. 18:20
 3/23 anonim válasza:
100%
nem emlékszem pontosan rá de egész nap jó kedvem volt:)
2010. máj. 8. 18:21
 4/23 anonim ***** válasza:
98%
Az álom az nem vicces, csak ami utána történt. Kb. 7 éves lehettem. Azt álmodtam, hogy anyáéktól kapok egy babakocsit. Felkeltem, és elmentem megkeresni, hogy hol van, hiszen megkaptam. XD Aztán még anyának mondtam reggel, hogy adják már ide. :DD
2010. máj. 8. 18:32
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Mickey Rourke-val söröztem és sétáltam egy gyönyörű városban. Vicces arc! :D
2010. máj. 8. 19:19
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Én azt álmodtam egyszer, hogy a szomszéd fehér műanyag székével repülök. Ott ültem rajta és kb háztető magasságban repültem ×D
2010. máj. 8. 19:19
 7/23 A kérdező kommentje:
18:32, 19:19 az nagyon nagy lehetett :D Az én eddigi legviccesebb álmom az az volt, mikor kicsi koromban azt álmodtam, hogy terrorista patkányok(szó szerint) támadták meg a házunkat, és valamilyen méreggel meg gázzal elkábítottak mindenkit. Még ma is röhögök, hogy milyen eszement dolgokat tudok álmodni :D:)
2010. máj. 8. 19:29
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem álom, de ... Én egyszer úgy félig bealudtam kora este egy film közben, de anyám felébresztett, hogy "vacsora!!". Magamhoz térve, de még félálomban magamon kívül kerestem a "párna fülét". Igen, a párna fülét. Azóta sem jövök rá, hogy mi lehet az a "párna füle", és valójában nem tudom, hogy mit kerestem, és hogy mit akartam én a "párna fülével", csak mondtam anyumnak is, hogy bizony én a "párna fülét" keresem. Szegény majdnem sokkolta, hogy mi van velem, de aztán megmostam az arcom, és észhez tértem.

22F vagyok, és pár hónapja volt:))

2010. máj. 8. 20:53
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

18:32-es vagyok

Hát az nagy álom lehetett, kérdező. :D Most még az is eszembe jutott, hogy azt álmodtam, hogy jött egy nagy szél és engem lefújt a Föld "végére", és ott kapaszkodtam, aztán meg leestem. Közbe elment az áram, ja és ez mind egy benzinkút mellett történt. Meg még van egy jó pár, de nem jutnak most eszembe.

2010. máj. 8. 21:07
 10/23 A kérdező kommentje:
Érdekesek ezek történetek :D Ilyenkor látni milyen nagy az emberi fantázia XD na meg a képzelőerő :D:) vannak még nekem is poénos álmaim csak most per pill. nem jutnak eszembe, de ha mégis majd leírom :D
2010. máj. 8. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!