Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi volt az eddigi legviccesebb...

Mi volt az eddigi legviccesebb élményed?

Figyelt kérdés
vicceseket.nem baj ha ciki,vagy +18as
2011. máj. 18. 18:54
 1/3 anonim válasza:
100%
Régebben az oszálykiránduláson felelsz vagy merszeztünk..már kaptam 2 kérdést,mindkettőre feleltet mondtam,feleltem is de azok elég "nehéz" kérdések voltak,meguntam őket,és egyszer merszt mondtam...Gondolkozott a srác,hogy mit találjon ki...az egyik csaj sugott valamit a fülébe.Mint az később kiderült,azt mondta neki a fülébe,hogy menjek be a lánnyal(nem nézett ki olyan rosszul :) ) a szobába,és csináljam azt amit ő mond!hát gondoltam...ez k**rva egyszerű,bementem,bezártuk az ajtót.A csaj kipakolta az összes holmiját,amit az osztálykirándulásra hozott...mondta hogy válasszak.Be kellet öltöznöm csajnak..Mondtam fehérneműidet azt nem veszem föl,erősködött,hogy az is hozzá tartozik(akkor viseltem először push-up melltartót+rózsaszín tangát).Felvettem a fehérneműket,aztán kérdezte,hogy szoknyát akarok vagy nadrágot,és ha szoknyát akkor milyet?Mondtam miniszoknyát.Aztán ott álltam a csaj előtt tangában,farmer miniben + melltartóban,választanom kellet egy topot/pólót...topot választottam,de egy lazábbat....+ adott egy magassarkú cipőt is.Na képzelj el így egy 16 éves srácot!:) Ez volt a könnyebbik része(kb 5 percig tartott az egész) a nehezebbik része az volt,hogy ki kellett mennem és meg kellett csókolnom azt a lányt a többiek előtt,aki felöltöztetett(hát k*rva nagy élmény volt életem első csókja,főleg egy ilyen jó csajjal).Aztán egész este úgy kellett lennem női ruhában.Kb este 10kor feljött az ofőnk,hogy aludni kéne,és megláttot úgy női cuccban.Nem ismert fel szerencsére,és megkérdezte a többiektől,hogy hol ismerkedtetek meg az új lánnyal??Ők mondták,hogy csak játszani mentem fel velük a városból.Be kellett mutatkoznom neki,kezet kellett rázni,stb.Mondhatom,úgy remegett kezem lábam,hogy azt leíni nem lehet...a többiek majdnem elröhögték magukat ,az ofőnek meg semmi nem tűnt fel :).Éjszaka (lusta voltam levenni a melltartót,meg a tangát(abban aludtam,basz*ki bejöttek a többiek és lefényképeztek,aztán felrakták a képeket az osztályhonlapra).Ez volt tavaly.Akkor voltunk 16 évesek.Szerintem igen vicces volt akkor,bár most nem tudom mennyire lehetett ezt érzékelni...remélem azért lehetett
2011. máj. 18. 19:49
 2/3 anonim válasza:
100%
azt elfelejtettem leírni,hogy olyan szenvedélyes volt az a csók,nemcsak ilyen kis tinicsók volt,hanem rendes...kb 2-3 percig tartott
2011. máj. 18. 19:58
 3/3 A kérdező kommentje:
LOL
2011. máj. 19. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!