Mi volt a táborotokban a legviccesebb/szőrnyűbb/legjobb élményed?
Figyelt kérdés
Légyszi részletesen meséljétek el! Kösszi:D2009. jún. 4. 21:30
1/3 anonim válasza:
Egyszer egy táborban, a szobánkban találtunk a barátnőmmel egy gázspray-t de nem tudtuk h mi az (kb 8 évesek voltunk) és mivel én voltam az erősebb sikerült a csajnak a szemébe fújnom a "viaskodásban". Ez azért elég durva volt :D
2/3 A kérdező kommentje:
:Duhhh xd
2009. jún. 4. 22:05
3/3 anonim válasza:
3 éve történt az eset...8-an voltunk egy szobában:P(csak lányok persze...):D és volt egy enyhén szólva duci csaj...és dobáltunk egy ilyen pehelykönnyű plüsst..és megdobtuk a csajt...a csaj meg ugy elesett,h eltörte a mosdó ajtaját:D..meg fürdött..és az ajtónál alul volt egy lyuj..és gondoltuk,hogy poénból lefotozzuk fürdés közben...de hülye b.nőm elfelejtette kikapcsolni a vakut..és lebuktunk:D:D:D meg éjszaka kilogtunk:D héliumos lufit szivtunk:D..a legrosszabb csak az volt,hogy megvolt..és rohadtul görcsöltem..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!