Mi volt a legviccesebb kérdés/válasz amit itt a gyakori kérdéseken olvastatok?
Figyelt kérdés
Most nem gáz kérdések, meg gyökérségekre gondoltam, hanem olyan kérdés válaszokra amelyek tényleg viccesek, jót röhögtetek rajta! Nekem az egyik kedvenc kérdés/válaszom:
Szex közben állathangokat ad ki mit tegyek?
-Nyeríts vissza! :D
2011. szept. 25. 23:19
1/14 anonim válasza:
Én azt a gyereket bírtam, aki meg akart dugni egy teletubby-t. :D Kérdezte, hogy gáz-e?
Szerinted az? :D
2/14 anonim válasza:
3/14 anonim válasza:
Megnéztem ezt a linket, bakker egy órát röhögtem. :) Vicces kérdést meg nem írok, mert én voltam az első. ;)
4/14 anonim válasza:
nekem ez tetszett http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__2228070..
5/14 A kérdező kommentje:
Hát ha nem poénból írta teletubby dolgot az illető elég beteg :D
Tetszettek a linkek, a kaksis lány is, a lepkés is nagyon, "nem tudtam kontrollálni a cselekedeteimet" lol
2011. szept. 26. 10:52
6/14 anonim válasza:
ha a macska a talpára esik,a zsiroskenyér meg a zsiros oldalára,akkor mi történik, ha egy macska hátára ragasztunk egy zsiros kenyeret és ugy esik le?
7/14 anonim válasza:
lenyeltem 1 élesitett repeszgránátot lesz bajom?
8/14 19gal_balazs97 válasza:
Hogyan kell Pokemont idézni?
9/14 anonim válasza:
Hogyan kell pokemont idézni? Így: "pokemon".
10/14 Kini :)) válasza:
Hát, az elég sok volt.
1. Mi az a neon náci?
2. A tyúknak van -e orgazmusa?
3. Érdemes-e egy kecskét megszexuálni?
4. Természetes-e, hogy egy 13 éves gyerek a kádba szarik?
:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!