Elmeséled életed eddigi legviccesebb esését?
igen:D
eső után bicikliztem már jöttem hazfelé de elszakadt a hátsó fékbovdenem és amikor ideértem elénk behúztam az elsőféket megcsúsztam a füvön és kicsúsztam a járdára aztán felkenődtem a kerítésre xĐxĐ
de voltmégegy azt is elmesélem:D
3an mentünk a biciklivel én áltam haverom a nyeregen ült másikhaverom a kormányon ült mentünk nem is volt semmigond elkezdtem fékezni még midnig nem volt para de leértünk a buszmegállóba belementem a fűbe és nem vettem ésre hogy ott egy b@szottnagy lyuk és aki a kormányon ült elrepült én ráestem a kormányra másik haverom megrám ,végig horzsoltam hátul a combom majdnem a farkamat is elérte :S:DxĐ
útközbe eszembe jutott mégegy:D
mentünk aföldesen vittem haverom ő ült én tekertem dölöngélt hátul belementünk egy lukba és ráestem a kormányra(itt is)haverom itt is rámesett és szétnyomta a farkamat a kormány de poénos volt ..nem tudtam h síjak-e vagy nevessek :DxĐxĐ
az első tavaly volt ..a második 3 napja utolsó meg 2 hete kb:Dha eszembe jut még valami akkor írok:D
Csónakból ruhástól a vízbe. Aztán vizesen mentem haza végig a körúton...
:D
ezeken jókat röhögtem, köszönöm :)
örülnék ha jönnének még válaszok. cserébe én is írok egyet.
még iskolába jártam, tél volt. az egyik osztálytársammal suli után mentünk valamit elintézni. a piacnál mentünk el, minden tiszta jég volt, és a piacon már senki nem volt, mert délután 4 körül járhatott az idő. szedtük a lábainkat, az osztálytársam magyarázott, és egyszercsak azt vette észre, hogy már nem vagyok mellette. hátranézett, én a jégen ültem, és szakadtam a röhögéstől.
kiröhögtük magunkat, aztán gondoltam mostmár felállok. csakhogy nem ment. pont egy kis emelkedőn ültem, így mindig visszacsúsztam a jégen. ott volt mellettem az egyik piaci stand oszlopa, azt megfogtam, és azon kúsztam fel, mint egy rúdtáncosnő :D
közben az osztálytársam már görnyedt a röhögéstől, de én is fuldokoltam.
épp azon gondolkodtam miközben csúsztam másztam a rúdon, hogy milyen jó hogy ilyenkor már nincs itt senki...erre azt látom, hogy kicsit távolabbról egy épp pakolászó árus kinéz a bódéja mögül, és elkezd röhögni meg mutogatni. igen, a többieknek mutogatott... összegyűlt mellette még vagy 7-8 árus, és torkaszakadtukból röhögtek. :D
nekem meg így még nehezebb volt felhúznom magam, mert mégjobban röhögtem, és ellágyultak az izmaim.
végül sikerült felhúznom magam, és gyorsan spuriztunk el a helyszínről. de legalább pár embernek szereztem egy vicces pillanatot, magamnak meg egy életreszóló élményt :D
Egyszer féllábbal megcsúsztam egy meztelencsigán, csúsztam vele bő fél métert, szép nyomot hagyott de végül nem estem el.
Azért leírtam, aki látta jót nevetett
2. válaszoló vagyok:D
Egyszer meg leültem egy szökőkút szélére, elkezdtem röhögni valamin és hátraestem bele a szökőkútba :D de nem tudom melyik volt a legviccesebb, elestem már párszor :D
hamár mindenki az esésekről poénkodik xd akkor én is az egyik hátraesőset elmondomxd
pár hete volt.. a strandon van egy napozóstég. mivel a vízen van kis út vezet oda ami fából van és vizes..ezáltal elég csúszós..mindig féltem hogy hátrafogok esnixd
így is történt...xd jól hátra zúgtam:D félórát ott feküdtem és röhögtemxd
ez még nem minden... még egy szer megyünk le kicsit késöbb jön szembe két kisfiú...(12évesek lehettek) mondom nekik csak úgy poénból hogy hátra fogtok esni...abban a pillanatban mindkét fiú hátra zúgottxd annyira nevettünkxd
aztán jött még egy csávó kicsit később annak is mondom h bírnám hogy ha elcsúsznál...:D és megcsúszottxd bummmX"D
de ezt videóra kellettvolna venni:D
majd ha valami még eszembe jut..elmondom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!