Elmeséled életed eddigi legviccesebb esését?
hm, elesőset akkor mondok én is :D
tél volt, az útra rátaposva a hó ami már jegesre volt koptatva és igen csak csúszott, úgy mint a cipőm talpa.:D csúszkálok nagy vidáman hazafelé, látom, hogy a szomszéd srác kint ül az előszobában és néz kifele, pont lát. na mondom itt ügyesebben csúszkálok ne hogy elessek, vagy abba is hagyom. oda értem a házuk elé, csúszkálok, benéztem ekkor egy hatalmasat zúgtam :D gyorsan felálltam körbenéztem, látta e valaki rajtam meg a szomszédon kívül. :D aztán hazáig hangosan röhögtem magamon :)
Én kiskoromban a környék legügyesebb "fáramászója" voltam, de azért volt egy-két fa, ami kifogott rajtam...
Egyszer a házunk előtti, árokparti meggyfa tetejéről zuhantam le egyenesen a patakba (kb. 4 méter + 30 cm víz).
De volt, hogy egy (a hajlékonyságáról híres) szintén árokparti fűzfáról "csúsztam" ugyancsak a patakba, ez azért volt vicces, mert az esés maga olyan volt, mint egy csúszda, a hajlékony ágakon végig lecsúsztam, csak az utolsó kb. másfél métert estem a vízbe, de az sem fájt. :D Barátaim csak annyit hallottak, hogy valami reccsen, valami zizeg, aztán valami csobban. :D
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!