Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Kinek milyen rémálmai vannak?...

Kinek milyen rémálmai vannak? Vagy kivel történt már valami hátborzongató esemény, az élete során?

Figyelt kérdés
Mondjátok el az általatok ismert legfélelmetesebb verziót,ami szerintetek vinné a pálmát a többiekével szemben!Meséljetek bátran és böven....!A válaszokat előre is köszönöm...!!!

2011. okt. 11. 18:28
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim ***** válasza:
Nekem olyan volt hogy aludtam.Ezt nem tudom, hogy álmodtam-e vagy tényleg megtörtént:Olyan hajnali kettő körül lehetett az idő, és felkeltem és láttam, hogy a szobámban vagy 10 emberalak ált akik számomra ismeretlen nyelven suttogtak valamit.Engem nem kezdtek el bántani, de ez engem azért eléggé megrémített. Utána egy hétig nem mertem elaludni.
2015. febr. 6. 18:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!