Kinek milyen rémálmai vannak? Vagy kivel történt már valami hátborzongató esemény, az élete során?
helónekem olyan álmom volt hogy elsős voltam és apáék kisértek kistesommal a sulib és jöt egy rabbló és apikámat lábonlőte és nekem meg a kétkezem és ot kérleltem hogy legaláb a tesóm ne lője le és akkor nagy dörrené tesómat gyomron lőtte és láttam ahogy összerogy és meghal. aztán felketem álmomból és sirtam de jól volt tesóm szépen horkolt.
meg volt amikor a suliba ilyen ufós videokat néztun tesom kiment inni a sötétbe és utána mentem hogy mivanvel és akkor megmozdult a sötétbe és felém jött én úgy megugrotam félemembe .
Van egy visszatérő álom, ami nagyon, nagyon félelmetes és nem tudom mit jelenthet.Az álom:
Van egy lakásunk, (egy társasházba) és a ház előtt meg az utcán fekete köpönyegbe és olyan álarcba öltözött figurák vannak, mint amilyet a pestis idején hordtak.Én megyek a lépcsőházba, aztán belépek a lakásba.Az egész lakást behálózzák a trópusi növények, olyan mint egy kicsi dzsungel.A nappaliban van egy faragott kő oszlop, amin egy hatalmas kígyó tekereg, s ezt sziszegi felém: Méreggel öljelek meg, vagy inkább megfojtsalak?
Mivel nem válaszolok elkezd felém kúszni.
Itt egy TELJESEN más álomképbe csöppenek minden alkalommal. Megint a folyosón állok, a lakásajtó előtt.Bekukucskálok a kulcslyukon, és egy csomó feketébe öltözött öreg nénit s bácsit látok.Bemegyek, ekkor veszem észre a nappali közepén álló koporsót, rajta z anyukám képével. Onnantól, mint egy elmeháborodott elkezdem borogatni az asztalokat, őrjöngök.
Bővebben tájékozódni lehet e témában pl. itt:
hagiosz.net/?q=kerub
Szerdán ezt álmodtam(2014.12.17)
Ez az álom (szerencsére)csak részben történt meg:
Beteg lettem egy pénteki napon,nem mentem suliba.Mivel segítek a szüleimnek,átmentem a szomszéd 10 emeletesbe és behúztam a konténert a helyére,de megláttam egy pszichopata örültet aki a másik 10 emeletesben mindenkit megölt.Végeztem,mire ő is végzett és észrevette ahogy nézem és elkezdett futni utánam a berregő véres láncfűrésszel és a hátán egy benzintartállyal.Futottam a suli tanműhelyébe ahol mindenkinek elmeséltem mi történt.Mikor a gyilkos elment az iskola kocsibejáró kapuja előtt ami nyitva volt,mert nem működött(tényleg nem lehet becsukni,de ezt csak az álom után tudtam meg,hogy nem működik.Az osztálytársamtól kérdeztem meg).Benézett a kapun,de nem vett észre pedig ott voltam a nyitott ablaknál.
Másnap:
Megkérdeztem az osztálytáramat a kapuról és ekkor mondta,hogy nem működik(eléggé ledöbbentem...)
Pénteken:
Nem lettem beteg,de a konténert tényleg nekem kellett behúzni mivel én előbb értem haza.Nem vagyok félős,de az álmomban lévő 10 emeletes mintha túl fura lett volna.Valamint az álmomban 11-kor húztam be a konténert.Valóságban ez 11:30-kor volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!