Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Kinek milyen rémálmai vannak?...

Kinek milyen rémálmai vannak? Vagy kivel történt már valami hátborzongató esemény, az élete során?

Figyelt kérdés
Mondjátok el az általatok ismert legfélelmetesebb verziót,ami szerintetek vinné a pálmát a többiekével szemben!Meséljetek bátran és böven....!A válaszokat előre is köszönöm...!!!

2011. okt. 11. 18:28
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 Backinblack válasza:
Nekem az volt a visszatérő álmom, hogy a lakásunk közlekedőjében állok, és be akarok nyitni az egyik ajtón (Üveg van rajta, be lehet látni-- Sötétség), és mindenféle rémiszyző hangokat hallok... Ez így 6-7 éves koromban rohadtul ilyesztő volt... Meg fel akarom kapcsolni a villanyt a szobában, semmi sem történik, hiába kapcsolgatom. Ez az összes kapcsolónál. Na ez legalább 10x volt, és azt se tudtam már működik -e a kapcsoló xDD
2012. nov. 22. 23:04
 52/61 anonim válasza:

helónekem olyan álmom volt hogy elsős voltam és apáék kisértek kistesommal a sulib és jöt egy rabbló és apikámat lábonlőte és nekem meg a kétkezem és ot kérleltem hogy legaláb a tesóm ne lője le és akkor nagy dörrené tesómat gyomron lőtte és láttam ahogy összerogy és meghal. aztán felketem álmomból és sirtam de jól volt tesóm szépen horkolt.

meg volt amikor a suliba ilyen ufós videokat néztun tesom kiment inni a sötétbe és utána mentem hogy mivanvel és akkor megmozdult a sötétbe és felém jött én úgy megugrotam félemembe .

2013. júl. 3. 09:18
 53/61 anonim ***** válasza:
Én sokszor álmodom azt, hogy apám addig ver, amíg belehányok egy tányérba és utána megeteti velem. Nem a legfélelmetesebb, de kellemetlen. :)
2013. júl. 3. 09:25
 54/61 anonim ***** válasza:
Hát én inkább csak rosszakat álmodok,és nem ilyesztőt, de asszem ez az első és eddig az utolsó "rémálmom" : Bicikliztünk az osztállyal már kezdett sötétedni, és mondta az of. hogy van egy város amiben most sorozatgyilkosok vannak,hogy oda ne menjünk. na én valahogy elcsúsztam a biciklivel,elájultam és a városban ébredtem ahova mondta a tanárnő hogy ne menjünk. na engem ez nem nagyon érdekelt ,bementem a városba ahol csak 1-2 lámpa volt, és ott volt 2 prosti az út szélén,én én már kezdtem félni a sorozatgyilkosoktól,ezért elrejtőztem a kukában ahol furcsa módon csak műanyag volt, amit magamra is terítettem hogy ne lássanak. aztán ott hevesen vert a szívem meg minden, mikor egyszer valaki megrántja a karom,de olyan erővel hogy ki is húz abból a nagy "városi" szemeteskukából ( asszem úgy 1-1,5 m hosszú volt,fél méter keskeny,és egy jó 1 m magas,és feküdtem benne összekuporodva). Aztán látom hogy egy felnőtt nő,ilyan nyomozó ruhában, napszemüvegben és mondta hogy sorozatgyilkosok vannak erre,és menjek vele,majd ő megvéd. és akkor nem mentem vele,hanem egyenesen húzott,és itt elveszettem az eszméletem. és a következő képkocka meg már az hogy ki vagyok kötözve,vagy az ágyra vagy a falhoz,és kérdőre vonom a nőt hogy ez mégis mit jelentsen. Erre ő már nem tudom mit mondott,kivett egy aktatáskát valahonnan és kinyitotta, és egy halom injekció volt benne. mondta hogy kísérletezni fog rajtam,és hogy itt nincsenek sorozatgyilkosok,csak ő , és ezt hazudják hogy ne menjenek ide az emberek. és kivett egy injekciót amibe zöld valami volt,és a alkaromba úgy szúrta bele (ez nagyon fájt) hogy teljesen egyvonalba a karommal,hogy olyan vékonyan a bőrömbe szúrta,hogy látszódott a tű a bőröm alatt ahogy vagy 5 cm-re beszúrta,és olyan vékonyan nyomta bele (mint mondtam) hogy ki is szakította a bőröm,vagyis kibukkant a tű,átszakadt a bőröm, és utánna megunta,és már mélyebbre szúrta és belémfecskendezte azt az "izét" . és akkor elkezdett zöldülni a fülem,és tudtam hogy olyan Hulk-os izévé fogok átváltozni. Ekkor megilyedtem és felébredtem,majdnem elkezdtem sírni,és ki akartam menni a mosdóba,télleg megnézni hogy nem zöldül-e a fülem. aztán megnyugtattam magam és visszaaludtam.
2013. júl. 3. 15:45
 55/61 anonim ***** válasza:
54-es vagyok,meg kell jegyeznem hogy még sosem láttam a Hulk című filmet,nem is érdekelnek az ilyesmik. ezt kb. 2 éve álmodtam akkor voltam 12
2013. júl. 3. 15:49
 56/61 anonim ***** válasza:
Az iskolában voltam amikor jöttek a katonák és mindenkit lemészáróltak.A szemem láttára fojt a vér húscafatok meg minden.Aztán elkezdtem menekülni egy autóva egy másik emberrel.Aztán az autó felborult égett mindenem a mellettem lévő ember meghalt de borzalmas volt látni.Én meg szaladtam úgy hogy leszakadt a lábfejem!Szaladtam de senki nem vett fel a kocsiba.Aztán hirtelen egy kórház volt előttem és felébredtem.Hidd el ezt átélni milyen rossz volt!!
2013. júl. 4. 10:21
 57/61 anonim ***** válasza:

Van egy visszatérő álom, ami nagyon, nagyon félelmetes és nem tudom mit jelenthet.Az álom:

Van egy lakásunk, (egy társasházba) és a ház előtt meg az utcán fekete köpönyegbe és olyan álarcba öltözött figurák vannak, mint amilyet a pestis idején hordtak.Én megyek a lépcsőházba, aztán belépek a lakásba.Az egész lakást behálózzák a trópusi növények, olyan mint egy kicsi dzsungel.A nappaliban van egy faragott kő oszlop, amin egy hatalmas kígyó tekereg, s ezt sziszegi felém: Méreggel öljelek meg, vagy inkább megfojtsalak?

Mivel nem válaszolok elkezd felém kúszni.

Itt egy TELJESEN más álomképbe csöppenek minden alkalommal. Megint a folyosón állok, a lakásajtó előtt.Bekukucskálok a kulcslyukon, és egy csomó feketébe öltözött öreg nénit s bácsit látok.Bemegyek, ekkor veszem észre a nappali közepén álló koporsót, rajta z anyukám képével. Onnantól, mint egy elmeháborodott elkezdem borogatni az asztalokat, őrjöngök.

2013. júl. 8. 14:40
 58/61 anonim válasza:

Bővebben tájékozódni lehet e témában pl. itt:

hagiosz.net/?q=kerub

2014. jan. 4. 04:37
 59/61 Peti7 ***** válasza:
Magánházban lakunk,és a nagyszobában van egy állólámpa,és régebben mindig kergetett.Meg volt olyan,hogy az én szobám és a nagyszoba között még nem volt ajtó,és apám a nagyszobában ágyazott.Hallottam valamit a szobámban,oda akartam menni,közben láttam egy fehér alakot hogy mosogat a konyhában,berohantam apámhoz mondtam neki és tovább már nem emléiszek.Még még egy utolsó.:Fölébredek a szombámban az ágyamban,a szekrényen balra ágynemű van.Kinyittom az ajtót,és a konyhában valami vörös fény van,és ott vannak ketten,és kirohanok a házból.Itt is csak ennyire emlékszek,de mondhatni pontosan.Bocs a helyesírási hibákért,telefonról vagyok.
2014. jan. 4. 12:57
 60/61 anonim válasza:

Szerdán ezt álmodtam(2014.12.17)

Ez az álom (szerencsére)csak részben történt meg:

Beteg lettem egy pénteki napon,nem mentem suliba.Mivel segítek a szüleimnek,átmentem a szomszéd 10 emeletesbe és behúztam a konténert a helyére,de megláttam egy pszichopata örültet aki a másik 10 emeletesben mindenkit megölt.Végeztem,mire ő is végzett és észrevette ahogy nézem és elkezdett futni utánam a berregő véres láncfűrésszel és a hátán egy benzintartállyal.Futottam a suli tanműhelyébe ahol mindenkinek elmeséltem mi történt.Mikor a gyilkos elment az iskola kocsibejáró kapuja előtt ami nyitva volt,mert nem működött(tényleg nem lehet becsukni,de ezt csak az álom után tudtam meg,hogy nem működik.Az osztálytársamtól kérdeztem meg).Benézett a kapun,de nem vett észre pedig ott voltam a nyitott ablaknál.

Másnap:

Megkérdeztem az osztálytáramat a kapuról és ekkor mondta,hogy nem működik(eléggé ledöbbentem...)

Pénteken:

Nem lettem beteg,de a konténert tényleg nekem kellett behúzni mivel én előbb értem haza.Nem vagyok félős,de az álmomban lévő 10 emeletes mintha túl fura lett volna.Valamint az álmomban 11-kor húztam be a konténert.Valóságban ez 11:30-kor volt.

2014. dec. 20. 22:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!