Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Kinek milyen rémálmai vannak?...

Kinek milyen rémálmai vannak? Vagy kivel történt már valami hátborzongató esemény, az élete során?

Figyelt kérdés
Mondjátok el az általatok ismert legfélelmetesebb verziót,ami szerintetek vinné a pálmát a többiekével szemben!Meséljetek bátran és böven....!A válaszokat előre is köszönöm...!!!

2011. okt. 11. 18:28
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
22%
3 lány osztálytársam sex chaten leszbiként iszonyú áááá
2011. nov. 21. 20:06
 12/61 anonim válasza:
60%
Velem az történt hogy barátommal és pár jobarátunkal bulizni voltunk, kicsit fejbe vágott a pia, éjfél után kimentem és elkezdtem a földre kereszteket rajzolni akaratomon kívül. meg egy "c" és 1 "p" betűt. utána mikor láttam hogy mennyi keresztet rajzoltam megijedtem hogy miért csináltam. nem találok rá magyarázatot
2011. nov. 21. 22:12
 13/61 anonim ***** válasza:
100%

Nos nézzük:

Egyszer egy elképesztően furcsát álmodtam, egy maszkos férfi azt mondta, hogy eljön a vég, akármit teszel, és zuhanni kezdtem és sok-sok lélek vett körül akik körbe körbe szálltak aztán földetérésnél nagyot csapódtam a földre, ekkor volt az hogy a valóságban felálltam az ágyamon és leugrottam róla háttal a földre. Elképesztően fájt. Utána visszaaludtam valahogy, és felébredtem arra, hogy valaki nyalogatja a kezemet. Kimentem a mosdóba, és ahogy feloltottam a villanyt és megmostam az arcom, ott volt a kutyusom holtan a fürdőkádban. Már nagyon öreg volt szóval valamennyire érthető. De akkor rohadt nagyot üvöltöttem. Akkor pedig szabály szerint elájultam, amikor eszembe jutott, hogy arra ébredtem hogy a kutyám nyalogatja a kezemet, mivel csak mi 2en voltunk a házban.

2011. nov. 22. 00:58
 14/61 anonim ***** válasza:
100%
Na ez tényleg para!
2011. nov. 22. 12:23
 15/61 anonim ***** válasza:
100%

Rémálmaimat többnyire elfeledem, még a legrosszabbakat is.

Viszont fura dolog az már történt, párszor már úgy hallottam, mintha valaki lépkedne a parkettán, de ez nem az a tipikus hőtágul a padló dolog volt, mivel a koppanások egymást követték egyenes vonalban.

2011. nov. 22. 15:28
 16/61 anonim ***** válasza:
A #13 és a #15 nem ugyan az az író, én a #15 vagyok és most a #16.
2011. nov. 22. 15:29
 17/61 anonim ***** válasza:
100%

Ez régen történt mikor harmadik osztályos voltam általánosban. Az álom is ebben az időszakban történt. Az udvarházban él keresztanyám és keresztapám ez a történetbe fontos. Na most a sztori: mint írtam 3. - osztályos voltam ekkor. Nem laktam olyan messze a sulimtól, de még nem mertem rászánni magamat arra, hogy egyedül menjek haza. Napköziben többen is mondták nekem hogy másnap próbáljam ki milyen egyedül hazajönni. Később kezdtem pakolni mikor már otthon kellett volna lennem, csak akkor indultam haza. A szüleim a kapu előtt már vártak engem. Akkor történt egy furcsa dolog. Egy csuklyás, talpig feketébe öltözött fickó várt csak rám a portán. Egy lélek sem volt már az iskolába csak ő meg én, de mikor megláttam rögtön eltűnt, viszont megláttam egy feliratot az ajtón: "Nem mehetsz haza!" Ez volt odaírva. Nem annyira érdekelt, de furcsa volt hogy nem volt senki a kapu előtt, mikor lementem oda. Siettem haza hogy gyorsan hazaérjek, viszont észrevettem hogy a túloldalt a fekete cuccos fickó követett engem. Megrémültem, még gyorsabban szedtem a lábam. Kiderült hogy kár volt. Odaérve azt láttam hogy az ajtó küszöbe alatt folyik egy csomó víz ki az udvarra, vérrel keverve. A keresztanyámékhoz akartam először belépni, de sehol nem leltem őket. Felmentem ezt követően a mi házunkba, követve a vizet, ahonnan folyt ki. A fürdőszobából jött ki, beléptem, felkapcsoltam a villanyt, de erre is azt gondoltam, kár volt. A WC előtti szőnyegre lassan bugyborékolt ki a vér, a fürdőkád tele volt vérrel, és a WC előtt volt egy levágott kézcsonk. A ház többi részét nem volt erőm megnézni, ijedtem visszarohantam a suliba, ahol a másik mellett volt egy újabb üzenet: "Kár volt hazamenni!" Találkoztam a suliba egy rendőrrel, aki elmondta nekem hogy ez egy tömeggyilkos, rengetek emberrel végzett már. Kiszemel egy családot és a tagjait kinyírja, de szinte lehetetlen elkapni, hisz csak egy bizonyos időbe merészkedik elő. És most engem meg a családomat szemelt ki. Mivel már csak én lettem volna hátra, a zsaru azt mondta, maradjak biztonságos helyen, ott ahol szinte senki nem jár a suliba, és azt mondta legyek nyugodt. Nem tudtam az lenni, főleg hogy miután a rendőr elment, ajtónyikorgást hallottam. Tévedett a társam, mégis ismerték a helyet, de mázli csak 2 haverom lépett be, de viszont ami pech az az hogy a gyilkos is jött mögöttük kevéssel. Én és az egyik barátom megléptünk, viszont a 3. oszt. társamat aki bejött, azt megölte az a fickó. Kiértünk az ajtóhoz viszont másik bajtársamat a szemem előtt belezte ki az az állat. Vér volt mindenütt, azt hittem itt a vég, nem tudtam menekülni se, elállta az utat a gyilkos. Akkor egy pisztolylövést hallottam, és a gyilkos összeesett. A rendőr ott állt mögötte, és lelőtte. Fel se fogtam hogy élek.

Lehet nem volt annyira hátborzongató álom, de nekem így kemény volt akkor mikor álmodtam. Azért remélem tetszik.

2011. nov. 22. 18:26
 18/61 anonim válasza:
# 12 amit én leírtam az nem álom volt tényleg megtörtént
2011. nov. 22. 20:28
 19/61 anonim ***** válasza:
Legyen kivánságod szerint: www.osys.hu/biromiklos
2011. nov. 29. 20:07
 20/61 anonim ***** válasza:
100%
Kiskoromban azt álmodtam hogy egy mezőn vagyok édesapámmal,engem megtámadott egy róka és kitépte a belem és szétcincálta a belsőségeim.Édesapám otthagyott engem és elment én pedig legalább 2 óráig ott néztem kívülről magam.Majd észrevettem hogy lélegzem és megszólaltam magamban hogy "te..én nem haltam meg" és felébredtem.
2011. nov. 29. 22:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!