Kinek milyen rémálmai vannak? Vagy kivel történt már
valami hátborzongató esemény, az élete során?
Figyelt kérdés
Mondjátok el az általatok ismert legfélelmetesebb verziót,ami szerintetek vinné a pálmát a többiekével szemben!Meséljetek bátran és böven....!A válaszokat előre is köszönöm...!!!
Lehet másnak nem az de nekem felejthetetlen, és iszonyatos volt. Gyermekkoromban volt egy visszatérő álmom. Szürkület van és én kint vagyok egyedül a kert végében, teljesen egyedül, egyszer csak megjelenik egy fekete ruhás lovas. Bárhová bújtam a kertben, mindenhol megtalált, és halálra csikált. Ez a fekete lovas mindennap kiakart készíteni, egészen addig, amíg álmomban valami tudatta velem, hogy ébresszem fel magam ha látom közeledni. Sikerült. Azután soha nem jelentkezett. Legyőztem.
2012. máj. 29. 19:38
42/61 anonim válasza:
A legfelelmetesebb ami velem tortent az volt amikor egyik ejjel felebredtem a bentlakasba es egyszeruen nem tudtam hol vagyok, par percig csak fuleltem...siri csend volt, probaltam erossebben kinyitni a szemem de csak a vak sotetseget latam, erossen gondolkoztam, hogy hol lehetek..de nem jottem ra, kialtottam, hogy "van itt valaki" de senki se valaszolt ekkor elkezdtem tapogatozni es mivel az emeletes agynak az also szintjen aludtam ahogy kinyujtottam a kezem ereztem, hogy egy fedo van felettem, aztan jobbra nyultam ott meg a hideg falat sikerult kitapogatnom...Na ekkor elkezdett hevesen verni a szivem az ugrott be "Ur Isten engem eltemettek, hisz ez egy koporso" egybol leizadtam, levogo utan kapkodtam es eszeveszetten tapogattam a felso agyat na meg a falat! Biza kellett egy kis ido amig raeszleltem hol is vagyok valojaban. Az az erdekes, hogy ez az eset utan rendszeresen elofordul velem, hogy felebredek es egyszeruen nem tudom hol vagyok, legutobb otthon voltam amikor megint elojott, akkor is nagyon megijedtem, ugyancsak felebredtem es 5 percen keresztul fuleltem meg meresztettem a szemeimet (olyankor az az erzesem, hogy meghaltam es elvesztem a sotetsegbe) aztan szinten elkezdtem tapogatozni es mire eszbe kaptam es teljesen felebredtem mar a szoba kozzepen voltam leterdelve es a szek labat tapogattam ..annyira lehet nem ijeszto de nagyon rossz volt megelni
2012. máj. 29. 22:15
43/61 anonim válasza:
Engem érdekelnek a földönkívüliekről szóló írások, és így néha véletlenül megtalálok olyan oldalakat is, ahol azért elég ijesztő képek vannak. Egyik éjjel jól belefeledkeztem az olvasásba, de már elég stresszes hangulatban voltam, mert megint találkoztam olyan csúnya képekkel, meg a szöveg is elég kemény volt, és ahogy mentem ki pisilni, és futtában kinéztem az ablakon, valami nagyon furcsa alakú fényt láttam a környéken, egy helyen, ahol korábban nem volt világítás. Olyan forma volt, mint az egyik képen egy földönkívüli feje.. Majdnem bepisiltem, úgy megijedtem :D
Mondjuk ez nyilván nem újdonság, mindenkivel előfordul, de most ez történt.
2012. máj. 30. 09:55
44/61 anonim válasza:
...Ja, mégegy eszembe jut, egy korábban bérelt lakásomban, többször is ebbe az izé alvásparalízises szerű állapotba kerültem, amikor napközben aludtam, és olyankor, nem tudom, hogy képzelődtem, vagy mi volt, de mindig hallottam nyikorogni a parkettát. Nem is tudtam, nem is mertem odanézni, de mintha valaki járkált volna ott, körülöttem a szobában, pedig senki sem volt a lakásban, csak én. Elvileg:)
2012. máj. 30. 10:05
45/61 anonim válasza:
Hát a pókos rémálmaimat (ki nem állhatom őket) leszámítva egy rémálmom volt amire nagyon emlékszem. leírtam ide kíváncsi voltam a véleményekre de csak azt írták ketten hogy anime rajongó vagyok és 10en éves ami közül egyik sem igaz.
2012. máj. 30. 12:26
46/61 anonim válasza:
Nekem a legfélelmetesebb az volt,hogy mintha álmomban felébredtem volna és borzasztó sötétség volt körülöttem ráadásul az ágyam előtt egy még sötétebb valami állt. Annyira féltem,hogy fel akartam kapcsolni a lámpát,de valami miatt nem működött. Ezek után a tv-ét kapcsoltam volna be,de az csak kattant egyet és az se működött. A pláne az volt a dologban,hogy utána felriadtam mert az a valami elkezdett fojtogatni és nem kaptam levegőt.A párom már ébren volt és idegesen a tv távirányítóját nyomogatta. Kérdeztem hogy mi a baj erre azt válaszolta,hogy néhány perce kattant egyet a tv és azóta nem tudja bekapcsolni. Amúgy a tv teljesen tönkre ment nem tudtuk megcsináltatni se újat kellet venni.
2012. máj. 30. 13:30
47/61 anonim válasza:
13/46
"tána visszaaludtam valahogy, és felébredtem arra, hogy valaki nyalogatja a kezemet. Kimentem a mosdóba, és ahogy feloltottam a villanyt és megmostam az arcom, ott volt a kutyusom holtan a fürdőkádban. Már nagyon öreg volt szóval valamennyire érthető. De akkor rohadt nagyot üvöltöttem. "
Ismerek egy ilyen horror "mesét" .. ezt tuti nem álmodtad, vagy hallottad max..
2012. máj. 30. 21:23
48/61 anonim válasza:
Nekem a legdurvább álmom az volt,hogy a nagymamámnál aludtam és a nagymamámmal egy ágyba és az éjszaka közepém egyszercsak felém fordult és fojtogatott:| szörnyű volt,főleg hogy a nagymamám egyébként nagyon szeret és én is őt.
2012. jún. 30. 11:32
49/61 anonim válasza:
nekem kb. 4-5 éves koromban volt, hogy azt álmodtam: álmomban aludtam, és felébredtem és anya beöltözve jött be a szobámba, természetesen sikított is, és én jól megijedtem. tudom így nem ijesztő, de akkoriban ez nekem sok volt
2012. nov. 14. 14:56
50/61 anonim válasza:
és a furcsa, pedig, h szoktam látni a halott nagypapámat, érzem, hogy itt van melletem, és mondani akar mvalamit, én voltam a kedvenc unkokája
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!