Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Kinek milyen rémálmai vannak?...

Kinek milyen rémálmai vannak? Vagy kivel történt már valami hátborzongató esemény, az élete során?

Figyelt kérdés
Mondjátok el az általatok ismert legfélelmetesebb verziót,ami szerintetek vinné a pálmát a többiekével szemben!Meséljetek bátran és böven....!A válaszokat előre is köszönöm...!!!

2011. okt. 11. 18:28
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
100%

Megálmodtam az egyik rokon halálát, másnapra tényleg meghalt. Üzent nekem, egy koporsóba feküdt és rám mosolygott, mikor szóltak én már tudtam....

De más emberek halálát is megéreztem már, akinek kevés van hátra áltlában ha látom őket olyan mintha egy lassított felvételt néznék...mintha a halál szele már ott lenne körülöttük kb. 3 embernél jártam így, utána nemsokára hirtelen betegségben (gyomorvérzés, leukémia) valóban meghaltak, de én már akkor tudtam, hogy utoljára látom őket..és ez nem vicc! Szóval úgy tűnik sajna megérzem más emberek utolsó napjait :/ nem tudom miért.

2012. jan. 29. 20:31
 32/61 anonim ***** válasza:
100%

Valamelyik nap a kutyám nem mert kimenni a folyosóra, nagyon félt, folyton a konyha felé nézelődött. Nem tudom mi lehetett, próbáltam odavinni, de kézzel lábbal menekült onnan. Pár perccel később kimentem a konyhába vacsorát csinálni, és 2x is lekapcsolódott rám a villany. Még egy ilyen élmény: Nem rég történt, a barátom levitte a kutyámat sétálni, én meg nem sokra rá mentem utánuk. Panellakásban lakok. Nálunk a lépcsőházban fényérzékelős a lámpa, felkapcsolódik a villany, ha jár arra valaki. A földszinten kiszálltam a liftből és csak úgy elbambultam a lépcső felé, ahol sötét volt, de láttam, hogy egy kisgyerek nagyon lassan sétál lefelé. Teljesen ledermedtem, aztán kirohantam. A barátomnak nem mondtam el, mert ő elzárkózik ezektől a dolgoktól. Aztán nem sokra rá beszélgettünk az egyik rokonommal, aki ért az ilyen túlvilági dolgokhoz, mondhatni "látó", szokott hozzánk gyakran átjárni, és mondta hogy mindig lát ott egy kisfiút (én csak ezután meséltem el neki).

Még ilyen: emlékszem 16 éves voltam, pont Világbajnokság ment a tévében este, de már mindenki aludt. Hallottam hogy mozog az ajtóm, odanéztem, és láttam, hogy a kilincs fel-le mozog. Nem pánikoltam be, biztosra vettem, hogy az öcsém szórakozik. Mikor hozzáértem a kilincshez azonnal abbahagyta. Kimentem, benéztem az öcsém és anyáék szobájába, mindenki zárt ajtónál aludt. Visszamentem, pár perc múlva megint mozgott. Mikor hozzáértem, abbahagyta. Ez volt még kb 3x, aztán abbamaradt.

Egy utolsó: Esett az eső, már késő volt, félálomban voltam. Az ágyam az ablak felé néz. Kinéztem, és láttam, hogy az ablakon egy teljesen olyan minta van, mintha egy férfi arca lenne. Több szögből is megnéztem, aztán letöröltem törölközővel, mert kicsit bizarr volt. Visszafeküdtem, és nemsokára megint ugyanúgy kirajzolódott az esőtől az arc az ablakomra, csak máshova. Teljesen beparáztam, ismét letöröltem, utána nem volt semmi.

Az a legrosszabb az egészben, hogy én elzárkózom ezektől a dolgoktól, mert eléggé félek tőlük. Mindig próbálom bemesélni magamnak, hogy csak elképzelem ezeket, de ahhoz már túl sok minden történt, és nem vagyok hülye. Szerencsére bántó szándékkal semmi nem lépett még fel ellenem.

2012. febr. 7. 19:03
 33/61 anonim ***** válasza:
nincsenek rémálmaim.
2012. febr. 7. 19:46
 34/61 lex19 válasza:
100%

Üdv!

Nekem rendszeresen vannak furcsa megmagyarázhatatlan élményeim akár álombéli akár ébren.

Egyszer például(kb:2 éve) félálomban voltam és az a furcsa érzés kerített hatalomba mintha figyelne valaki felnéztem és egy sötét kivehetetlen alakot láttam vörös szemekkel és ahogy ránéztem szép lassan felém fordult majd eltünt lehet csak káprázott a szemem de nem biztos.

Nemrég újra kezdődött éjjel 1-kor feküdtem le és fura hangot hallottam (mintha egy műanyag labda pattogna) először a folyósórol jött a hang majd egyre közelebb végül az ágyam mellett hallottam nem foglalkoztam vele mondván csak képzelődök egészen addig amíg a tv a dvd és a beltéri vevőegység magától újra nem indult és nem volt áramkimaradás felkeltem szétnéztem de nem láttam semmit nehezen sikerült elaludnom és állmomban valami tákolmány tetején voltam és farkasok meg madarak támadtak meg utána beszaladtam egy ajtón nem volt bent más csak egy ágy és azon egy szürkés emberszerű alak mikor észrevettem felült rámnézett, a következő pillanatban már ott volt mellettem és szorított folytogatott ezután ordítva ébredtem fel.

2012. febr. 15. 01:53
 35/61 anonim ***** válasza:
4-5 éves koromban volt egy visszatérő álmom. A függőleges falsík és a padló találkozási vonalában egy csuklóból levágott, félig újságpapírba burkolt emberi kéz araszoló mozgással közeleg. Többször álmodtam ezt - és mindig ugyanúgy. Rendkívül bizarr volt. Azóta sem volt soha ilyen álmom.
2012. márc. 3. 17:27
 36/61 anonim ***** válasza:
Időnként filmbe illő rémálmaim vannak, a legemlékezetesebbet érdekes módon angolul álmodtam (azóta sem álmodtam idegen nyelven). Az álom egy városról szólt, amelyet megszálltak a démonok és ott embereket megszállva gyilkolásztak. A legemlékezetesebb az egészből azonban az volt, ahogy kezdődött: Egy templomot láttam (éjjeli megvilágításban), amelybe belecsapott egy villám, majd nem sokkal ezután valami rusnya szörnyfej jelent meg a templom ajtajába és valami undorító sikoltó hangot adott ki magából (erre emlékszem a legrészletesebben az egészből).
2012. márc. 3. 19:01
 37/61 anonim ***** válasza:
100%

Én régebben sokszor álmodtam, hogy kergetnek és meg akarnak ölni. Volt hogy vámpírok (vagy 100) beszorítottak egy régi ház pincéjébe. A falnál álltam háttal, a kezemben egy kés volt, és tudtam, hogy egy óra és felkel a nap, akkor megmenekültem, ők meg jöttek felém nagyon lassan. Hát az jó félelmetes volt. Még a régi lakásban rendszeresen álmodtam, hogy sátánisták üldöznek, volt hogy az ördög kergetett. Hát nem mondom, akkor is féltem rendesen. Mióta elköltöztünk érdekes, hogy sokszor álmodok rosszat, de nem félek, inkább izgalmas csak, mint amikor egy krimit/thrillert nézel. Most éjjel meg azt álmodtam, hogy repülővel mentünk nyaralni Spanyolországba (még arra is emlékszem, hogy Air Berlin gép volt), és zuhant a repülő. Egyszer álmodtam azt, hogy meghalt anyukám, akkor sírva érbredtem. Meg álmodtam olyat is, hogy unokabátyám kisfia, akire aznap délután vigyáztam, lezuhant a teraszunkról, és meghalt. Annyira valóságos volt, ugyanaz a ruha volt rajta mint délután, és láttam a földön feküdni, és folyt a fejéből a vér...

Ezek akkor nagyon ijesztőek, mikor álmodod, mert annyira valóságosak..

Egyszer meg az félig álom volt, félig valóság azt álmodtam, hogy fekszem az ágyamban, és álmomba arra ébredek, hogy valaki végigsimítja a gerincemet. Nagyon féltem, mert senki nem volt a szobában,próbáltam megmozdulni, de nem tudtam, próbáltam sikítani, de nem jött ki hang a torkomon. Aztán hosszú kínlódás után végre kipréseltem egy sikolyt, és arra ébredtem. Napokkal később is féltem, különösen, mikor hónapokkal később egy kolléganőm elmesélte, hogy neki is volt ilyen álma. (Személyzeti szállás volt, és bizttos hogy ő az igazat mondta). A legviccesebb az, hogy ahol voltunk, ott régen öregek otthona volt, és valami látó vagy kicsoda szerint vannak ott szellemek is, na ezek után én leültem az ágy szélére, és mondtam magamban, hogy légyszi hagyjatok békén, én nem tudok nektek segíteni, de baromi ijesztő amit csináltok. Soha többé nem álmodtam még csak hasonlót sem. Ennek ellenére amúgy szkeptikus vagyok, és nem hiszem, hogy szellemek lettek volna. :D

2012. márc. 3. 19:08
 38/61 Backinblack válasza:
100%
Na, most hogy ezeket elolvastam, lesznek rémálmaim :DD
2012. márc. 4. 15:56
 39/61 anonim ***** válasza:
100%
én mindig egy kislánnyal álmodok,aki csak bámul és bámul... :OO
2012. ápr. 19. 06:56
 40/61 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én általában olyanokat álmodok, amikben meg akarnak ölni...

1szer valaki elrabolt és felvágta az ereimet.Meg voltam kötözve és nem tudtam semmit se csinálni.Csak néztem ahogy folyik a vérem és lassan elhagyott az erőm,amikor csukódott le a szemem az álomban,hirtelen felébredtem.Egyik alkalommal egy ismerősöm álmomban bedrogozott engem,majd nem tudom miért, de körbe-körbe futottunk az utcákban.Amikor a főúthoz értünk, hirtelen kilökött az autók elé és elgázolt egy terepjárószerű nagyobb autó.Akkor is arra ébredtem,hogy csukódott a szemem álmomban.

A 3. amit el akarok mesélni,azt tegnap álmodtam,de még mindig hatással van rám....előzményekben annyit,h a GYIK-on olvastam ufós kérdéseket+ idén érettségizek..Na szóval Szarajevóban voltam (fogalmam sincs miért még sose voltam ott) és az érettségire készültem.A várost katonák lepték el az ufó-invázió miatt.Elhatároztam, hogy majd én megmentem az emberiséget:D,fegyvereket szereztem be és beavattam 1-2 osztálytársamat is.A város teljesen le volt pusztulva és szinte mindenki pisztollyal járt.Már nem is tudom hogy, de kiderítettem h az ufók emberek + macskák testét szállják meg (mint a szellemek.A további eseményekre nem nagyon emlékszem,csak egy valami maradt meg.Két macskát fojtogatok a kezeimmel,azok meg próbálnak menekülni,azonban én nem hagyom.Fulladoznak,hörögnek, a gerincük megmerevedik és elpusztulnak.Ezt még most is érzem a kezembe és előttem van a kép ahogy azt a két szerencsétlent megölöm.Mellesleg aztán asszem kiderült hogy ufók voltak de akkor is ez számomra ezerszer rosszabb volt, mint amikor engem öltek meg.

19/L

2012. máj. 14. 16:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!