Szerintetek mi lehet a magyarázat ezekre a hátborzongató jelenségekre?
keresztszüleimmel történt, akiket esküszöm,h. nem érdekel az okkultizmus, nem isznak, nem drogoznak, szóval teljesen normális és földhözragadt emberek.
keresztanyám felébredt magától csak úgy az éjszaka közepén, és azt látta,h. vmi "malacfej" szerűség lebeg kifelé a szobájukból, szóval olyasmi, mint egy lufi.(nem, nem tartottak lufit a házban:D) keresztapám is ébren volt, tehát nem álmodtak.
aztán pár perc múlva hallották,h. a szomszéd szobában a kisbabájuknak kiesik a cumija a kiságyból, ami többször előfordult, jellegzetes koppanó hangja volt a padlón. keresztanyám odament, hogy visszaadja neki, de mikor bement a szobába, a cumi ott volt a baba szájában.(ő nem tudta felvenni, kicsi volt még)
ekkoriban már pár szót beszélt a baba, de még kicsi volt, és egyszer a bátyjával volt otthon kettesben, és egyszercsak elkezdett a semmibe mutogatni, h. "Ott egy néni.", persze senki nem volt ott, unokatesóm be is rezelt rendesen :D
esküszöm,h. nem kamu, félig-meddig poénosan mesélték el nekünk egy családi ebéd közben, eléggé para volt. szóval vmi hozzáértő vélemény?
fogalmam sincs, ezt én sem tudhatom.
sztem ez véletlen is lehet,h. kivel fordul elő. csakmert a keresztszüleim vhogy nem tűnnek "fogékonynak" az ilyesmire.
én 19 éves vagyok, mióta tudok olvasni, imádom az ehhez hasonló történeteket, az okkultizmust, és velem sem történt mégsem semmi ilyesmi :) azért egészséges mértékű szkepticizmus is van bennem.
hát nemtom, én régről is hallottam rengeteg ilyet. sok ilyen történet származik a régi időkből.
illetve talán akkoriban nem biztos,h. annyira nyitottak voltak az emberek,h. el merték mesélni az ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!